Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmed Čorbo, zet Dine Merlina, u slobodno vrijeme ponavljao razred u srednjoj koju je jedva zavrsio. U radno vrijeme bio odgovoran za najgori rezultat SDA na Ilidzi prosle izbore. Ljudi iz Sa ga znaju, zato su tako i prosli :) Nejra Mocevic, nakon sto je babo (direktor Centralne banke) uspjesno zavrsio za kcerku fakultet, i nakon neuspjelog pokusaja zaposljavanja u EP, stranacki uhljebljena. Promjene? Narod zna. Ostali jos i gori.
Bučo, nakon što je bio direktor JP AC FBIH postao direktor Euroasfalt. Pitam za druga da li je ova firma ikad dobila na tenderu u autocestama?
Crknite dusmani, ugodno ljubomorisanje i komentarisanje. Svi bi da ste porodica Merlinu, e ne moze. Bravo izabranima, sretno!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao jao jaooo, i Ahmed poslije duzeg vremena lizanja i uvlačenja u guzicu stranci, dobio nagradu, Dino mu bio najbolji haver, lizali se, volili se, hodali, cugali.... I kad je Dino izasao iz stranke, ocaj ga vise nike smio pozdraviti, cak sta vise krenulo je pljuvanje. SDA Botić, u zivotu se nije oznojio, stranka i familija ga u banku i počitiku ugurale, on sam od sebe odvratan i ljigav, pa se sve samo spojilo,odvratan za vidjeti, bljak lik
Jasmin Bučo uzima od kooperanata pare da bi radili, sramotno šta radi.
Ovo vam je ekipa koja je zajebala tunel ka Gorazdu.
Bravo, konačno pravi izbor! Sretno!
Nisam SDA, ali podržavam omladinu, gradsku raju! Čestitam, napokon obrazovana, pismena i gradska raja! To što svi imate takva mišljenja o B.I., S.I., ne znaci da su svi. Ili su vam bolje trojkice, mandici koji od kako su u Centru nista ne rade. Šetkaju se i ispijaju kafice. Daleko je bolji bio Ajnadžić! Ovaj vam ništa dobro nije učinio. Džabe pokušavate liječiti sebe zlobom prema drugima. Šta je Mandić, Nikšić, Forto uradio???
Bravo 👏🏻👏🏻 Najbolji! Neka se dušmani izjedaju u svojoj zlobi i zavidnosti. Nisam član SDA, ali znam izabrane i super su svi. Ahmed vama ne smeta, smetate sami sebi! Momak je super! Nemate potrebe biti zavidni.
Divna ekipa.Bravooo.SDA ZAUVIJEK
Odlucni momci i odlicna Neira.Bravo za SDA.Stranka za koju cu uvijek glasati.samo da se jos pospremi NOVI GRAD.Tamo je rumeno govno ubudjalo stranku.
Bravo! Svi su super, odlična ekipa!
Sve vrli strucnjaci a niko od njih ne zna da isnuje svoju firmu i da bude uspjesan privrednik. Sada zele preko nasih ledja da se nastave bogatiti naravno u reziji SDA kao i svih ovih prethodnih godina. ❤️🇧🇦❤️
Sta li je toliko tužno, zlobno u ovima što se kriju iza ružnih komentara, predstavljajući svoje roditelje i njihov odgoj. Zavide na uspjehu svakome, i svi im smetaju. Kakve veze ima što je zet Merlina, gdje ko radi i kako. Čestitajte i poželite sreću svakome, u suprotnom ste za žaljenje. Nemate bolja posla od svojih jadnih zlobnih komentara , žalosno. Bravo ekipa! Neka crknu dušmani! Idemo naprijed!
👏🏻👏🏻
Hamdija Hasanovic je bio najbolje rješenje za SDA Centar... Ima povjerenje građana, vijećnik u par navrata, a ulazio u Vijece i sa 20 i 30 i nekog mjesta....
Sve budzetlije ili nakaceni na budzet, a privatno borci protiv antifasizma kao i onaj berber Skaka🤮
Ide SDA ponovo ka vrhu lige.
Bravo!
Sve mali magistri i onda stave Skaku za gradonačelnika. Ne voli SDA pamet. Ne voli vrh SDA ni malu naznaku konkurencije i zbog toga su problemi. Bolji su podobni neg sposobni.
Ja vanago ...
BBI Banka Bakira Izetbegovića