Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna ce propadati dok god budete navodili iz reda bosnjackog iz reda srpskog
Koliko ima iz reda Boanjackog naroda u Banja Luci? Od 700 zaposlenih u opstini samo su 3 Bosnjaka. To je gore nego aparthejd
Suncetiyebem pa kakvo smo ovo društvo postali da nam je normalno da se Nermin izjašnjava kao Hrvat, a Jasmin kao Srbin?????
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Skaka uhvati se kite mani se politike
Za vrijeme mandata podjelio je vise ključeva nego Tramp.
@gouser41 Skaka je uradio mnogo vise od bilo kojeg poratnog gradonacelnika. To se najbolje vidi iz tvog komentara punog slijepe mrznje. Ali ti si valjda sa pravom diplomom i visokim koeficientom inteligencije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je slab u citanju to sam znao. Ali da nije znao svoje ime zaokruziti to je i za Skaku previse.
Na lokalnoj razini treba ukinuti ove etničke kvote.
Jao debila braco mila,pa jel bar mogao za sebe glasati?
Boli Nermina i Vedrana ćošak za nacionalnu pripadnost. Ljudi vole poziciju i novac. Skontali da treba sve iskoristiti u ovom krnjatku od drzave koja je plodno tlo za razne vrste uhljeba, parazita, mutualista i oportunista
Skale ide da gleda svjetla svoga grada
Vraca se gradjansko, svjetsko Sarajevo..je li moguce????
Ovo je idealna prilika za četvorku da vidimo šta mogu uraditi
Sakaka je dosta toga uradio za ovaj grad. Vidjecemo sta ce Bogic uraditi.
E Skaka tako zavrse svi koji sjede na dvije-tri stolice.Svuda po coskovima sa Camparama,muljas okolo i dobijes po nosu.Nezahvalnost je najgora osobina.Uvijek ce biti kaznjena.Sad se opet grli i slikaj sa Konakovicem i zahvali sto nije rekao da te Stojnic uneredio.
Mislim da je vrijeme da se Skaka okrene starom porodičnom zanatu i da se uhvati čundara,nije ovo brate za njega
Ta ce Skakavac...
Sad u onu kafanu na Dobrinji pa lagano
Šta reče Abdulaše, daleko od istine kao što si ti daleko od fotelje.
Birat će se između Nermina Džine i Vedrana Dodiga. Ukoliko je Nermin Džino Hrvat islamske vjere nemam ništa protiv, štaviše. Ali ukoliko je Nernim Džino novi Sejdo Bajramović, onda je to ljigava balijaska politika.
Vedran Dodik jeste Hrvat,Nermin Dzino i Skorupan izvorni Srbi i Hrvati...hhaaahhhaa.Slatka fotelja i vijecnicka plata.
Hrvat od majke Aiše i oca Fadila?