Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jako pogodna tema za širenje nacionalne ne snošljivosti, prepucavanje na vjerskoj osnovi itd...
Ja se ponadah da su budzet preusmjerili za zhrtve poplava, kad ono, jok. Ma, nek' pare idu gdje je preshnije....
Od 95.te se preusmjerava sa Aladze, dosta... A malo li je donacija, treba poceti ispred skola djeci sendvice otimati i slati kao pomoc? Stoko nezahvalna, ko je sta duzan kome, sto se naroda tice? Sve je dobrovoljno uradjeno, sto se vlade tice sve bi mulj pogusio, i opet se nadje neki serator da kaze, "i ovo je trebalo u donaciju"!! Mrs ba vise...
Ponovo će zasjati Aladža u Foči, kao i Ferhadija u Banjaluci i svih 614 srušenih džamija, a genocidaši koji su ih rušili nek' gledaju i crknu od muke :)
Hoće li ko imati u njoj klanjati ? Svi fočaci su u Sarajevu.
Ici cemo iz Sarajeva da klanjamo, samo nek se obnovi sto chetalji srusise...
Samo graditi. Što više dzamija to bolje