Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je SDA otisla sve procvjetalo
Tako ce i kod vas u Laktašima ka da ode SNSD
Stolac, duso draga, u slucaju BHtelecom m:tel, jel ti znas da postoji nesto sto se zove javni tender? Trojka ne moze namjestati tendere (to je ono sto SDA radi), jer je protiv zakona, ko god ponudi bolje uslove i cijenu, pobijedi. U ovom slucaju je bio m:tel.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bravo Šteta, bravo Trojka. Nikad više SDA u KS.
SDA je unazadila drzavu vise nego HDZ I SNSD.
SDA je unazadila drzavu vise nego HDZ I SNSD.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...niskopodni, sa klimom ili oni ceski is '40-desetih ?
Hajte boga vam, završite više ovu sarajevsku tramvajsku prugu...oteglo se pravo...kad okad je trebala biti gotova,evo dans gledam, ubrzali, rade i po kiši...bliži se 2. oktobar...al džaba vam sve...ja vam glas ne dam!
nije Turska donjela neki novac vec i ovo malo sto imamo dosla da uzme uz pomoc SDA
na slikama izgleda super a kada se zavrsi sacuvaj boze!!!!
Dok je Famosa bilo, ovo je imalo smisla... sada nema smisla toliku lovu trošiti na periferiju... LNG autobusi bi super odradili posao...
Jeste gledali stoke SDAovske na Hayatu kako proziva zbog kasnjenja radova, a to sto SDA bagra je pokrala Gras i sto smo se vozili i vozimo u smecu to nista
Skuplja rekonstrucija od izgradnje nove. Kako steta to objasnjava.
Pitaj SDA
Sarajevo prestaje biti prljava disfunkcionalna kasaba
Super, samo pozurite i skratite rokove, jer jedna generacija ode, ne zeli da ceka.
...ovi Turci, jesu li naši ili njihovi ErdoGan vs. Gulen
Kome je gradite? Ovo glupost stoljeća! Putovaće sat vremena do grada, bolje im voz napravite. Umjesto da spoje Dobrinju (40 000 stanovnika) oni će livade i pašnjake spajati. Kakvi mozgovi ovdje cirkulišu uskoro će tramvaj ići i do Čevljanovića.
kakvo je ovo idejno rješenje? gdje je asa banka u Hrasnici ?
SDA na aparatima
Nije Brko dzaba dolazio, ima mrvica za nas.
samo ne piše u tekstu kad će početi, nemoj da se sad to otegne....