Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi bi bolje bilo da si isao u skolu i ucio pravopis, umjesto da si sa nanom hodao po sijelima ...
CITIRAM Dok su se bojali golog otoka itd. Azasto su se morali bojati.Zasto je nas uvazeni i vjecni gospodin Allah mu rahmetile Alija Izetbegovic morao da odlezi onoliko godina koliko je odlezao u KP-domu u Foci (samo zato sto je musliman jeli) .Tito je imao svoje vrline,a sjeti se zasto je kazao(cuvajte bratstvo i jedinstvo ko zjenicu oka svoga) da nije mozda vec znao da se to bez vjere nemoze ocuvati.Isto tako je znao i to da nije uredu to sto ga narod uzdize iznad Boga,A NIJE OPET URADIO ONO STO JE MORAO a to je da prekine komunizam i dozvoli vjeri da se siri medzu narodom i da uci narod tolerisanju medzusobnih ljudskih interesa po pitanju vjere i svih drugih potreba.Tito je uradio sto je uradio i on ima velike zasluge za to .Ali kad bolje razmislis moglo je i bolje.Njegova jedina greska je negiranje vjere, mislim greska komunizma i zato je i propao.Nemoze se niko uzdizati iznad Boga eto to ti je.
naravno da je postojao i nek je postojao goli otok. dok su se bojali golog otoka,moglo se u sred nedodjije sirom nase bih odspavati u autu,bez bojazni da te ko orobi.tito je bio jedan i jedini,dao nam je bih,kad su oslobodili sarajevo od njemaca pustio je prvu muslimansku brigadu da udje prije romanijske brigade,jer je sarajevo oduvjek bio najveci muslimanski grad,tako je rekao.svaka mu cast a sad za sve one koji ce sipati glupe komentare nakon mog i svrstavati me u ovo ili ono,da odma znaju: ja sam sarajlija,djete mjesanog braka pravoslavca i muslimanke(oboje sarajlije),dedo rahmetli mi je bio na golom otoku 2 god,citav rat sam bio u sa pusite se papci zivio TITO!!!!!!
i ja sam protivnik golog otoka nekako mi za klepto-fasisoidne teokrate vise pashe guantanamo
da li je postojao goli otok i ko je pobio one ljude na njemu.
Uručujem ovu štafetu mladosti drugarici Svetlani Broz i gospodinu Vasa Kisi,tvrdu i podugu....ček samo da je izvadim iz gaća.Živio drug Tito(vječno u paklu)AMEN.
@ tkz West Mostar, a bogami i ostalim vehabijama Samo da ti navedem jednu istinu: \"Fasisti Josipu Brozu Titu \" \"krvniku \" hrvatskog naroda na sahranu doslo i poklonilo se 169 drzavnika svijeta - trebali da napisem slovima STOSEZDESETDEVET, Franji Tudzmanu - JEDAN -Turska Aliji Izetbegovicu - JEDAN - Turska. Anketa u Hrvatskoj (ne u Ljutom Docu i skutoriji) najpopularniji HRVAT svih vremena : sta mislite tko ??? nije taj vec Josip Broz.. A vi stoko sitnog zuba sto lajete lajte i dalje historija je napisana vi je nemozete izbrisati bez obzira sto udzbenike stavljate da vuk zivi na drvetu. Toliko o pismnosti i demokraticnosti.
@Oko,Antibroz i jos svakojakim budaletinama \"fasizoidnog\" i \"ksenofobnog\" kalibra...\"I poslije Tita - Tito\"
Djed ove gospođe koju tako zdušno vrijeđate je najzaslužniji za kontinuitet bosanske države i opstanak Bošnjaka. Nisu Himller i handžar divizija valjda. Ne sramotite nam BiH! :))
Meni nekako milina kad pročitam njeno prezime, Broz! :)) @Oko, učini uslugu čovječanstvu, idi baci se sa nekog mosta. Ni fašisti te ne žele u svojim redovima.
prvo- nije joj bio otac, već djed. No niti ne očekujem da nepismena bagra koja čini 80% strukture ove države, 99% vlasti i bar 50% čitatelja ovog portala ikada išta actually pročita i nauči. drugo- da nije bilo tog njenog, dakle, djeda- sva ta nepismena bagra sada ne bi, vjerojatno ni bila živa. treće- zakon za koji se gđa broz zalaže bi ukinuo FAŠISTE, pa stoga ne znam oko čega sporimo? Čak i ako volite tita gledati kao fašistu- svetlana to nije, a čak i ako volite i nju vidjeti kao fašistu, zar je bitno onda ko predlaže zakon, ako će on zabranjivati fašiste, pa samim tim i svetlanu? četvrto- kojeg ja vraga objašnjavam nepismenoj stoci bilo šta? napravili ste od ove države grand-muslimaniju, pobili biste najradije sve koji se s vama ne slažu, prodali ste svoja građanska prava za nacionalne interese. vi ste stoka koja zaslužuje da se drži u toru i izrabljuje. svako ima vlast kakvu zaslužuje.
Okac sa velikim O, sto mi krades nick? ja vec od uvodjenja ovih komenatra na sa-x koristim nick \"oko\" i pod tim brandom uvijek idu fini komentari, koji pogadjaju u sridu naravno bez fekalizama.
nepotrebno dalje komentarisanje ....stop....
povedi nas putem tvoga djeda i ja odma stajem uz tebe .. DO KRAJA...
Pravo si kulturan! Što ti neodeš fino da nahraniš kravu, pokosiš dvorište i malo provozaš traktor ne gubi vrijeme na internetu?!