Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA 4 Ever.
Tihiću, narod je uz tebe, a Bakire samo naprijed do Predsjednika BiH! SDA HAJ\'MO SVI U GLAS: NIKO NEĆE POBJEDITI NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidjeli smo mi u \'\'60 minuta\'\' ko si ti i šta si! Običan kokošar i ništa više. A o ugledu da ne govorim. Svako normalan ko drži do sebe i svog ugleda pobjegao je od SDA i vaših kretena na vlasti.
Slika govori 1000 rijeci, evo sta ja, kao prosjecan bosnjo mislim: http://www.youtube.com/watch?v=FQExBjYRCqw&NR=1
Još samo malo SDA i na pragu smo. Uz vas smo!
S gosp. Bakirom Izetbegovicem u bolje sutra! Samo naprijed!
EVO IM SVIMA JEDNA OD MENE http://www.youtube.com/watch?v=iHHOb7QShOU
upravo si prosuo demagogiju i to da je ne bi ni pas s maslom!
ko o cemu, vi iz sbih o stelama! pametnom dosta da shvati hocu da (vam) kazem.
Proslo je vrijeme Sulejmene kad ste mogli krasti glasove i ispunjavati prazne listice a protivnicke dopisivati i praviti nevazece. Nije vas bilo do sada u Stocu u skolama sa jednim krovom koje ste bas vi kao takve drzali da bi ucvrstili podijele.
Ako želite demagogiju, glasajte za SDP. Ako mislite da se u Dobrovoljačkoj ‘dogodio zločin’ glasajte za SDA. Ali ako želite nastavak zaštite države i svih njenih građana sa istim žarom i efikasnošću kao do sada, neophodno je da glasate za Harisa Silajdžića i za kandidate Stranke za BiH
svakako haris za clana prjeds. ima sa cim ali sve ostalo novi ljudi poput sdp svidja mi se sto zele zakon za oduzimanj nel. stecene imovine i nece sa njima u koaliciju ko ne potpise znaci spremni su prvo od svojih redova da krenu i jos bi trebali da stave uslov da se nesmije omalozavati drzava jer svagdje u svijetu je to kaznjivo samo kod nas nije ali nadam se da ce oni i to uraditi sad su odlucni nego ikad i imaju podrzku svijeta vidjeces ti bih ako bogda
stari commi 23.09.2010. u 17:23 . Stoji stranka, al\' ne stoji narod moj Sulejmane. Sto je najgore, sad mi se ovaj Tihic cini i ko ok lik, Realno, ko je oko njega i ko su mu partneri, on vise nije ni mogao uciniti. @stari commi Potpisujem
Ova najjača stranka će uskoro u opoziciju a Tihi na svoje staro radno mjesto matičara ako bude imao jake veze da i to dobije. Tihiću izdao si i pokrao vlastiti narod, jedini iz Bošnjačkog naroda koji je izjavio da se u Dobrovoljačkoj dogodio zločin, iako je u Hagu rečeno da je to bila vojna meta, što zapravo i jeste jedna i jedina istina -NAROD ZNA. Razjedinio si Bošnjake i prihvatao sve dodikove podvale zato će te stići kazna Božija abd. Dr.Haris Silajdžić je sačuvao ono što si ti imao namjeru uništiti zato moj glas ide 100% BiH, a ti idi sa dodikom u koaliciju možda te primi za irgeta bijedniče. Tadić je na telefonski poziv otišao u Tursku kod koji je obustavio podjelu BiH koju si ti potpisao a za to je zaslužan Siladžić, zato je on moj budući Predsjednik.
Iza Bakira stoje svi...