Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Miletica mislim da je OK lik, ali nazalost nemam isto misljenje za dodicnog gospodina sa desne strane slike
Miletic prica uprazno. Taj govor je najlaksi. Pametuje.Sda vas je kupovinom prvo TRI PAPKA DELEGATA, PA ONDA KUPOVINOM Nesa, Zng i SBiH pokrala i zavadila. Neka je. Znamo mi da je njihovo bozanstvo korupcija i kriminal. Trazim od trojke da ne ulaze u vlast s Sda jer ce OPRATI ONDA SDA OD KRIMINALA. BOLJE NEGA JOS 4 GODINE HARA NOVALIC. NEKA SMIT VIDI STA JE STVORIO STO NIJE ODUZEO MANDATE PAOCIMA.
Ublehe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bio u sdpu, napustio. Bio u dfu, napustio. Bio u ns, napustio. Bio ministar, napustio. To je Damir Marjanović. Svaki put, krivi drugi, a on kuma i kumu za direktore Sarajevogasa, sina na državne jasle, ženu također i onda imaju obraza moralista. Što je najgore, Zlaja to sve zna.
Krenes covjek od prve tvoje kontatacije gledati i skonta da si odmah tu lupio glupost. I onda tako opet u svakom redu po jedna ili dvije. Vise gluposti izvaljenih nego redova teksta!
Dragi ste mi obadva ali i ja bi vas prekrizio Damire i Zlatko 🤥
Ima li prije ulaza u Parlament test na opijate.
Ovaj desni me podsjeca na nekakvog dilera iz filmova.Hahahaha.Ja kako se uvali divno Damir u parlament a vazda preletac i nove stranke.
Cestitam vam svima ubili ste zadnju nadu normalnog dijela naroda da je promjena moguca.Da ste stvarno posteni, rekli bi jbg pokusali smo, ne ide, povlacimo se ne iz vlasti nego iz politike skroz mi ovo ne znamo ne mozemo
Ako su ovi ublehasi iz Trojke nekome bili zadnja nada taj treba odmah da se javi u Jagomir da ga smjeste na dugogodisnje lijecenje.
Najveći ublehaši kojim je proradila pohlepa, malo im dunjaluk. Sad ih treba ostaviti na nuli, Miletić je dobio sta je htio, da mlati u prazno jos 4 godine za 5.000 maraka
Pickice, prodali ste se SDA…..fuuuuj
Ovom Mileticu se na faci vidi da je pravo okorjeli kriminalac , koji ko ku… prica o postenju,a ovaj drugi ko fol profesor prava politicka prostitku , a tako odvratna faca fuk fuj🤮🤮🤮
Zlatko je fulio stranku. Nije on za ovakve ublehe. Ipak je u osnovi pošten čova. A ovaj Minđušar - žestoka podvala svima. Samoreklama i samoproglašeni naučnik. Daleko je on od toga. Pitajte one koji su radili sa njim.
Treba vas odmah izbaciti....izdali ste sada i opet cete...tako da vam je NOGA.....sikter....Eto ti Damire tvoj Miletic...igrac od DF i SDA.....
LJUDI MOJI, BRUKATE SE A NACIONALISTI NA ČELU SA SDA/HDZ/SNSD TRLJAJU RUKE!!!JESTE VI SVJESNI DA AKO OVAJ PROJEKAT , OVA KOALICIJA NE USPIJE I NE POLUČI REZULTATE, DA ĆE SVI , ALI BUKVALNO SVI MLAĐI POBJEĆI IZ BIH ZAUVIJEK..?????Koju još nadu , koju još priliku imaju građani BiH???
Jasta,a ako Trojka bude na vlasti vratit ce se svi oni sto su pobjegli iz BiH.😂😂😂
Miletić je lud čovijek,vrijeme ce pokazati...SDA-ov Hrvat,nasljednik vec istrosenog i alkoholom unistenog Komsica
Viđu vraga su sedam vinjiša su dva mača i četiri krunre!
ZNG je samo kolatralna šteta jer Nikšicu treba SDA da bi bio premijer federacije a i Mijtivicu da dobije neku pozuciju oko federalne vlade.
Miletic borac za pozicije
aaa prpa osta bez kantonalnih firmi i tendera.... aaaaa