Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala premijeru Pivicu
Umjesto da se zalite sto morate cekati mjesecima na neke bespotrebe i beskorisne preglede, sta mislite o tome da mozda promjenite svoje lose zivotne navike, koje su vas i dovele do toga da ste bolesni i nikakvi? Dajte organizmu sansu da se sam izbori, rak ne moze nastati u zdravom organizmu, samo u kiseloj sredini.
Problem lezi u tome da bi vi fol htjeli ozdraviti a da i dalje pusite, pijete, zderete masno i leseve nadrogiranih bolesnih zivotinja. E bas za takve i jesu ovi moderni doktori, moderna farmacija, moderna medicina, i cekanje po par mjeseci da dodjete na red za "pregled kod SpeCiJaLisTe".
nije tačno da se popunjava 2025. godina, magnet za tri-četiri mjeseca a CT za mjesec, dva ne širi dezinformacije. Puno je bolje nego što je bilo.
sta umjesto 3 godine cekas jednu koliko krace primijer a ne igra rijeciiii
Ne lažite. Za CT se popunjava već 2025. godina. Magnet je misaona imenica. Jedino rješenje je da ko je ikada bio član bilo koje stranke da mu se zabrani bilo koja rukovodeća funkcija, ili dovesti stranca za menađera ili privatizovati sve. Radnik će ispaštati u privatnom vlasništvu ali stranke uništiše i ovo malo što je ostalo
@Goouser816267161 protiv istog tog ljekarskog tima u Nišu država Srbija preko direktora bolnice u Nišu pokrenula sudski postupak zbog rada vikendom i korišćenja bolničkih prostorija u vrijeme vikenda.
Zenica kantonalna bolnica, jaca od UNiverzitetskog centra Tuzla. Hvala ti Irfane, za lijecanja tebi trebalo
Ljekari zenicke bolnice profesionalni predani poslu, humani , i vrijedni i vode racuna o pacijentima… Svaka cast
Spavaš li mirno Fujdo?
velika državna hipokratova zastava u ordinaciji
sa 18 smanjili na 6 mjeseci, pacijent na prvom mjestu