Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od toga 50 tona sprica...
i prezervativa :)
"tona" .. ?!
sigurno ih "prenijelo" :)
Efendicu svaka ti cast! Vidi se da si neki hairlija. Dok se drugi politicari brinu za sebe ti se brines za gradjane, pravi patriota. Nastavi tako, glasam za tebe i za stranku ciji si clan.
Za pohvalu je svaka ovakva akcija bez obzira na stvarne razloge. Ono sto je mozda zanimljivo je da takvih i slicnih sklonista ima na hiljade u cijeloj zemlji. Postojao je strah od rata i propisi su nalagali da se grade. Nicije je i svacije. Zasto se par decenija niko nije sjetio da se to moze iskoristiti?
Ako neko povede dobar projekt, to treba i pohvaliti, sviđala vam se njegova stranka ili ne. Semiru je minus sa gradnjom parkinga u C fazi jer je funkcionalnije graditi višespratni parking. Čišćenje skloništa i zapuštenih objekata u NG je izrazito pozitivna stvar. A ovi što pričaju da košta, pa košta, niko od rata nije ništa čistio to se mora priznati....
tamo sam ušteko metha i bure puno para, nisu ga nasli
Za svaku izdanu građevinsku dozvolu plaća se 1% od vrijednosti objekta naknada za izgradnju i održavanje skloništa (po prosječnoj kući je to 1.500-2.000 KM) i njima treba više sredstava. Gdje su pare (MILIONI) koje su se svih ovih godina kupile na računu civilne zaštite (u zakonu izričito stoji da se te pare isključivo troše na izgradnju novih i održavanje postojećih skloništa)
Semir Efendić je najpozitivnije iznenađenje pethodnih izbora. Treba nam više sposobnih (znanje jezika, međunarodno iskustvo, entuzijazam, inicijativa) i poštenih ljudi na vlasti koje zadovoljnim i sretnim čini rad za opšte dobro.
Semir je nacelnik a ne gradonacelnik :)
Sto prije se rijesit rugla grada
zar nije pametnije ocistiti prvo korito rijeke bosne koje izgleda kao darkwoodska mocvara