Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeee kmeee 🐷🐷🐷🐷
Da mi je kakva moć prvo bih Željku Cvijanović napravio ženom, jer ovako ne može. A Milorada Dodika bi vratio njegovoj braći(konjima) oprostite dragi konji.
Misle da samo oni imaju pravo kociti, ucjenjivati, prijetiti i pisati UN-u i ostalima. I sve zbog tog sto su prije trideset godina sebi dali za pravo ubijati. Oladite glavurde, previse su vam se usijale! 😏
Autoput koji spaja Beograd i RS se pravi. Turska sufinansira.
@Termiti Kakav RS???? Bosnu i Hercegovinu sa Srbijom,a taj autoput ce biti izgrađen za nekih 40 godina.Najvazniji je koridor koji bi mogao biti zavrsen za 15 godina. Koje sve budale vode ovu drzavu.
Ma samo protiv, samo srpski!!! Vlahahahahaahaa.
Kako je moguće da se to desi da se nivo mjesne zajednice ne pita o pitanju euro integracija..
Euro integracija ne NATO, za NATO ne odlučuju ni srbi a ni nreko drugi... Zna se ko se pita, USA odluči a niko se ne pita. I znate vi to u Dodiklandu vrlo dobro.
Bez vas ce i ANP podpisati