Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP smanji naknade na minimalni iznos tj. na 1 KM zbog glasanja protiv ukidanja naknada SDA i HDZ-a u parlamentu, a SDA, HDZ i SBB ih povećaju na 250 KM, bravo narode. Eto šta banda nacionalistička radi ne treba bolji dokaz. Narod neka se busa u prsa sa svojom nacijom dok kopa po kontejnerima. Budale ostaju uvijek budale, nema lijeka.
Narod GLUP nije ni zasluzio bolje od Novalica i Baketa ...
Uskladite i moju sa troskovima normalnog zivota...i nista vise
Sramota, stvanro
Bravo samo vi usklađujte, a smatrate da je plaća od 300KM dovoljna. Toliko boraca invalida, esencijalna lista siromašna, ljudi apeluju za pomoć za liječenje, mizeran broj stipendija za nadarene, neobezbjeđenost da mladi obavljaju praksu i pripravnicki rad kako bi se mogli lakše zaposliti, nevladine organizacije niču kao korov na livadi, dobar dio naroda nema šta da jede, omladina masovno napušta državu,..... Moglo bi se i tu štošta uskladiti.
Jeste li potrebe za HITNO KREDITA AKO DA ONDA WILSON EDWARDS KREDITA Company je najbolje mjesto za postavljanje tvoje KREDITA jer kad sam bio u potrebi za KREDITA pre izvesnog To je bila velika kompanija koji mi pomoći da mi je obezbedilo KREDITA možete se obratiti danas ih ZA VAŠ KREDIT možete doći NJIH putem e-pošte ([email protected])
KONOPAC !!!
Koalicija SDA-SBB jeste finansijsko jedinstvo Bosnjaka i udruzeni zlocinacki poduhvat.
Sad bi liepo bilo cuti onog konjušara fadila da kaže koju o štednji
Ima se, može se, znači cvjeta ekonomija.
Narod vas izabrao!
Navesti ću samo jedan primjer i to penzionera, za Nikšićevog mandata penzija nije bila upitna i isplaćivala se redovno i to svim penzionerima u isto vrijeme, povećana penzija 2 puta po 5%, a sad kod Novalića svi penzioneri ne dobiju penziju ni do 20-og u mjesecu još im htio i smanjivati penzije za 10 %. Ono što im je Nikšić dao Fadil im htio oteti. Sramno, najniža penzija=naknada za odvojen život političata. Fadile oprosti.....:)))), ali činjenice govore da je tako.....
Zar ima neko normalan da pukne minus na ovaj komentar...:)))))...?
Ovo je klasičan primjer bezobrazluka i socijalne neosjetljivosti. Blokiraju kompletan proces potpisivanja Općeg kolektivnog ugovora jer im je nepodnošljiva minimalna plaća od 406 KM, a sebi svakodnevno podizu primanja i proširuju prinadležnosti. E moj narode, neka nas šišaju i muzu kad mogu. Prodaju nam svakodnevno maglu i pričaju o boljem sutra, a sa ovakvom vlasti bolje sutra nikad doći neće. I prethodna vlast se nije snašla najbolje ali ruku na srce i reci da su ipak bar malo bili korektniji.
Ja mislim da Fadil ima Obamu iza sebe dok se ovako ponaša. Da li primjetite kako bahato on izlazi u medije i drži predavanja narodu. A mi se zezamo sa njegovim riječima, koje su sto posto rečene smišljeno i iskreno. Pa da li ima iko da nas spasi i da sačuva ovo malo duše i patriotizma što nam je ostalo ili ce mo stvarno svi tražit azil u njemačkoj pa nek žive Političari ovde ..........
SISAJTE GA SVI REDOM KLIKERI JEDNI! SAMO SERETE PO TIPKAMA. PITAM SE DO KOJE MJERE JE POTREBNO OTICI DA BI NAROD SHVATIO DA GA JEBAVAJU TROJNO I SAMO SE SMJENJUJU. JEBENII KARUSEL EFEKAT.
lopovi
banda lopovska