Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to SDA radi odkad bih postoji. Mlaco zapise u dnevnik da se ljud streljaju i jos dobije ordenje a ocistio bugojno.. Onaj iz krajine dok ga snimaju nareduje ubojstvo zarobljenika. Ovaj najsvjeziji iz sarajeva ubijao a oni ha trpi puta pomilovali pa je od 15 god bio par mjeseci u zatvoru. Ubojice fratara iz fojnice jednom alija pomilovao jednom silajdzic.. Pa onda ne znam o.cemu pricas osim da mozes reci da su svi politicari isti i da ima i u mojim politicarima ljudi kakvih ima i u hdz.
Gdje je Munira da brani Kolindu? Ako smo realni onda moramo se s hrvatima obracunat. Tako se treba isto da navede da su hrvati tokom oluje izvrisili etnicko ciscenje nad srpskom civilnom stanovnistvom. Oluja kao akcija je bila ok ali ne etnicko ciscenje. Oni stalno udaraju po nama i sad je vrijeme da im vracamo. Necu da branim cetnike ali treba osudit svaki genocid. Hrvatska otvoreno prijeti nama i radi protiv BiH. Dokle vise?
@RBiH92 veci ste vi napravili genocid nanpodrucijima kojim ste vladali ste sacuvali ko fol bogomoljke a procerali sve hrvate i srbe. Popis iz 2013 sve kaze
UZP-Ublehe Zlocinca Pavelica...
Štovatelji UZP-a su jedino ''legitimni predstavnici''