Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad procitas saopstenje suda bih,reklo bi se da u najmanju ruku,u norveskoj zivimo...............
Preveliki su talovi ovdje, zbog toga i jedan ubica Rastoder kulira po gradu. Bem ti ovaj grad i državu
@kraftwerk, drug nemam pojma, Semira sam milion puta vidjao dok je drzao Omega Ambasador hotel i mogu ti reci da je stvarno seljačina samo takva
Još samo da kazu ko vrsi pritisak.
Neznam sta ko misli ali gledano sudenje ZIJAD TURKOVIC - Paljenje zgrada po BIH u onim pobunama kada je izgorelo presednistvo covjeku se sve zgadi,nemozes vjerovati nikome,posebno onim tuziocima i sudiji u procesu Turkovic,kako da niko nije odgovoran za pomenute paljevine,bruka i sramota...
A ko ce odgovarat za paljene zgrada? Bilo nekoliko hiljada ljudi, bilo hebo lud zbunjenog. Nema organizatora otpora protiv korumpiranog i propalog sistema. Narod prekipilo, a kakvi su izgledi opet će.
Eto neznam a bio sam tu, ko je?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvo tužilaštvo kakvi bakrači, genocidaši hodaju Prijedorom, Višegradom, Fočom, Srebrenicom... a hapse se Bošnjaci koji su opalili šamar četničkom vojniku...
Problem je što vi ne radite ništa a i ono šta uradite , uradite po nalogu iz nekekve stranke !!! Onaj Turković je poštenijii od vas ... fino kaže čovjek da je kriminalac što i jeste , a vi se krijete iza onih haljinčina a veći ste lopovi od ijednog "odranije poznatog policiji"
@the maniac ispravan kometar 100% djej optuznica za scepu ako tuzilastvo nema dokaza evo link. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/optuznica-protiv-kelmendija-radoncic-na-popisu-saradnika hahhaha la scepina je jedina odbrana "prosao sam provjere" i prica kakoj on bio u FBI jedini a nevjeruje videu sa al jazeere a ni nasi tuzioci.Hahahahhaa kad turkovica pitaju jel kriminalac odgovor"jesam druzio sam se sa dijanom cavkom i radoncicem"dvoje prvih tuzioci a ovaj treci ministar sigurnosti al haj to al ima i gore direktor SIPE ubica zubac,e zemljo moja nije te mogla gora katastrofa strefit.
pa sta ovi idioti misle da je narod veslo siso, pa citava drzava zna kako oni vode sudske procese jel babin sin kakav il mafijas dobija se uslovno pa cak i za teska ubistva itd.
hahahahaha tuzioca i vugana 50% tutioca pod shapom scepe inace bi bio vec u bajbokani,ja mislim da scepo naredjuje sta ce pokajmacena i pticurina vecerat a ne koji ce predmet i kako vodit,ali me chudi Salihovic njegova faca mi izgleda postena ili je scfepina hobotnica se toliko rasirila da im salihovic nemoze nista.
Ha ha ha. Kako misle vješto manipulirati narodom, kao što manipuliraju sudskim procesom. Sad bi insan rekao da su pošteni, pravedni, odnosno objektivni po ovom saopćenju. Tu je veliki strah da rade objektivno. Nedovoljna zaštita tužitelja i uže porodice je rezultat toga. Kad pristanu na montiranje sudskog procesa, nije im se vrtila para ili slično u glavi, nego da su zaštitili svoju familiju. Zašto bi štitio interes mazohističkih, nezahvalnih građana naspram svoje porodice?
Ne razumijem zašto treba davati saopštenja o stvarima koje bi trebalo da se podrazumijevaju. Sud i postoji radi toga da "....nijedan tužilac neće zaobići i zaštiti bilo koga ko je počinio krivično djelo"
to be zato sto ce bas podleci pritisku i uraditi kako drugi hoce
Ahahahahahahahahahah...imate još neki vic? E slatko me nasmijaste :P. Na kraju će svi kriminalci dobiti i statuse počasnih građana, ako se naše Tužilaštvo bude pitalo...