Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovce izglasale da se goze za šaku soli
E ovo su prije svega prave ljudine a onda i pravi Hrvati. Na zalost ovakvih Hrvata je sve manje a sve vise onih koji su od malih nogu hranjeni ustastvom i fasizmom. Razlog tome je ovanje primitivizma i krkanluka iz Hercegovacke vukojebine i kvazi Hrvata koji zele i misle da su veci Hrvati od samih Hrvata u Hrvatskoj. Pocivaj u miru legendo!
Sjetite se šta je bilo prije 4 godine. SNSD proglasio pobjedu prije službenih rezultata. Slavlje uveliko bilo u toku kad ono - Ivanić odnio pobjedu na kraju. Hahaha!
Ne mogu da shvatim da su srbi takvi i da mogose izdati onog ojadzenog covjeka Dav ora Dragicevica koji 200 dana trazi pravdu za ubistvo sboga dina kojem je sadas nji rezim zivot prrkratio u 21 - oj godini
Majke ti ne lupetaj. Kakve veze ima tragedija jedne osobe sa izborom u realpolitici. Pa ti kao da si podvojena i neuroticna pa iz tebe zakljucuje petogodisnjak. Smijesan zakljucak.
@neznalica79 Veze ti opet sa zivotom nemas. Tako mi drsko kuckas taj odgovor, a dokaza nigdje za to ubistvo nema osim rekla-kazala i spekulacija Vaskovica i njegovog tima operativaca. Ne funkcionise tako realpolitika, Dodik je snazna persona i lider u ovom trenutku i sumnjam da mu iko moze za sada parirati.
Ovo je ona brojka 40 000,a sutradan je izasla njihova verzija o 5000-6000 okupljenih
zamisli dodik becirevic zeljko sve crveni
Cirkus!
@senkavetra odlazi cirkus iz moga grada
Jedni ovako, drugi onako, znaci pretjeruju i jedni i drugi a istina je negdje izmedju. Nasa posla...
Penzioneri i ljudi sa sela ce glasati za Dodika.
@krkica, varas se ti!
Republika Srpska: Ivanić - 149.000 Dodik - 141.000 Obrađeno 366.000 glasova: Džaferović - 100.000 Bećirović - 80.000 Radončić - 29.000 Komšić - 84.000 Čović - 28.000
Nije valja nas Fahro vako zglajzo,kuku nama
ja kako vidim imat cemo 7 predsjednika jer su svi proglasili pobjedu. nema veze, 3,5,7 isto ga dodje sve dok ne budemo imali jednog kao svaka normalna zemlja
koja banana od drzave je BejHa
a ti musmulja
Pa ovdje svi pobjednici ..ne kontam 😳
Dodik ce izazvati gradjanski rat u genocidnoj
Zločinac Milorad pada, nije bitan Ivanić.