Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava bi se trebala pobrinuti,napraviti put u ovo selo i odrzavati ga,jer je to selo sto bih se reklo poslednje u BIH.....
Zna da ima budala da je izvuku mogla je prije petnaest dana otici.
Hahahaha, Ejub Fako je super čovjek , entuzijasta, ljubitelj prirode ali on je samo otišao da obiđe svoju vikendicu i uzme od nane zimnicu koju mu je spremala.
Šta joj dođe Veselin Masleša? Ma ja, niste vi od Srba nastali hahahah
@bbrs Žena se preziva Maseleša a ne Masleša.... A kako god da se prezivala, to nije dokaz ko od koga potiče. To može biti samo inspiracija za tvoj mali, napaćeni mozak da smišlja nebuloze o "nebeskom narodu".
opšte je poznato da u katunima na planinama nisu živili ti tvoji srbi, tako da malo edukacije ako može ikako ne bi ti škodilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lukomir je odmor za dusu, pogotovo ljeti :)