Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO treba dobro da zna ko je u BIh za Nato a ko protiv, i ko sve radi za interese Rusije
hrvatska se pita ko Bangladeš😂😂😂😂
O kakvom suverenitetu i vi pričate kad ste dobrim djelom omogućili velikosroskoj stoci da im opstane genocidna tvorevina,i ista stoka sad nas koči u svakom pogkedu,a bili smo pred BL.
Ti bio prit BL moje lazi vori ste od Srba😂😋😋😋
Evropa nam je napravila ovo stanje u drzavi i sad kao neka odluce. KO I KAKO? NIKAKO KAD NEMA DOGOVORA. HOCEMO U NATO!
Zivio Haradinaj!!!!!!!!!!!!
Dakle mi smo već u MAP-u ali se to pogrešno tumačilo od strane eksperata SDA!! Samo koju su nam već štetu napravili ovi stručnjaci SDA, dakle toliko da ponovo uvlače neopravdano državu u rat i ostavljaju nas nespremne i nezaštićene!!! Koje li bagre!!
Imali nato veze sa izdajom srebrenice ?
Turska je clanica NATOA, a i komsije su ono hahahaha
Referendum na drzavnom nivou pa kako vecina odluci
Pitanje za Bosance Pravoslavce: Da li znate da smo vam mi Bosanci Muslimani i Bosanci Katolici najblizi prijatelji ????
Stan'te paše i ustaše,ne diraje to je naše.
Varsavski pakt nepostoji... ali Putin je ziv... hocemo li si kod putina ?
Potpis bi Milokrad vec odradio da nema licemjerne UZP stoke iz Hercegovine koja pokusava da koci Bosnu dajuci dvolicnu i licemjernu podrsku laktaskom vepru. Ali ti njihovi pokusaji ce nazalost po njih ostati samo pokusajia Milokrad ce uskoro imati cast da potpise NATO put BiH.
Bosna je za koju godinu clanica Nato saveza. Tu nema dileme. Vidi se to ko sve ucestvuje sa drugim Nato armijama. Svi sem Srba. Oni su nam haman buduca meta.
MATO treba izvrsiti pritisak na ova ovdje domaca govna da pristupe toj organizaciji insce ce biti isprani kao sto sva govna budu isprana
Na Avazu isti tekst, samo tamo piše za Avaz.
Pa ne moze citava BIH biti talac trenutne BG agresorske i pohlepne politike kojuprovode njihovi podanici i dupdlisci poput Lsktaskog vepra i njehovih sledbenika i pobornika ex genocidne svrbijanske politike
Necete vi nidje!!!!!!!!