Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov treba da glasi: "Reakcija menadžmenta Centrotransa na isključenje autobusa sa linije prema Hrasnici i Sokolović Koloniji"
Ne dirajte nam Centru. Iskljucite prvo one GRAS-ove pokvarene autobuse. Sve one lose autobuse ja bih poslao da saobracaju gore za Kosevsko brdo da elita vidi kako narod zivi i u cemu se prevozi.
Vozite liniju DOM ARMIJE - BAREMGradsko groblje,ovi stakori grasovi vec godinu dana nevoze tu liniju
ŠTA ĆE SADA BUBICA? CIJELI MANDAT POTROŠI DA UDOVOLJI CENTROTRANSU U AUTOBUSKOM SAOBRAĆAJU I SULJAGIĆU U TAXI PRIJEVOZU. SIJEDI NA DVIJE STOLICE I KOD SEFERA I KOD BAKIRA.
Da da ostavku kasno je. Vrijeme bezvlašća traje i dalje: Narod se pita će nam J***** sve po spisku. Naravno inspekcija nije navikla da ulazi u čista i namirisna vozila gradskog saobraćaja. Kada su kontrolisali ove dotjerane, odmah su im proradili perceptori na ruralne mirise - to im je veoma nedostajalo i normalno slijedi isključenje. Odluka grđana, mjesnih zajednica i Opštine se nepikaju! Narode glasajte ali dobro promislite, inspekcija ( mislio sam Poljinski minderi), DA ili NE!
Da bi se prijavio u GRAS ba konkurs moras kupiti kartu
Koliko košta ta karta? Reci - šta kriješ!
1,60 KM kod vozača ili 1,80 na trafici
A sto su iskljuceni?
A zašto je prijevoz nezakonit? Jel moglo malo opširnije, a ne samo reakcija CENTRE na isključenje autobusa....
GRASokratoja i SDA(SDP)okratija !
idu dva autobusa ulicom - jedan se raspada, a drugi je isto grasov
rugala se sova sjenici..
komentar napisala Žuta revizorka