Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mu nije prvi put, zadnje dvije godine je glavni kabadahija u gradu ali policija nije imala muda, uostalom njegovih je bar 20% u policiji
Iz policijskog sindikata u Goraždu pozivaju na otkrivanje vozača koji je udario njihovog kolegu. Pa kakav vam je ovo naslov, čovjek je već uhapšen, a iz teksta ste mogli 10 puta bolji naslov napisati.
Ridzaleeeeee,đe si to. vrati se i ovce poćeraj nesrećo majkina😂
jesu li i za ovog SDA krmka iste mjere kao za momka iz Sarajeva sto je udario policajca ili je ovaj pod privilegijom jer je politicar ???!!!
Pamti policijo pa vrati ....kad zaustavite nekog prljavog i krezubog SDA glasača ili SDA patriotu sa faceboka odma mlatite i šakama i nogama
Sinoc moga udarise kolegu da se vise barabe ne legu
Kako nije ovaj SDA . Vjerujete li vi njemu ....
Vrijeme je da se objavljuju puna imena sa godistem preminulih ako se zeli disciplina od naroda. Ne vidim zasto bi to bila bilo kakva diskriminacija i narusavanje privatnosti. Ako bi neko moj preminuo od covida ne bi mi smetalo da se objave podaci u nekom sirem interesu za dalju borbu. Da li je to nacin da se laze sa brojem preminulih, nacin da porodice ne bi iznele u javnost i druga oboljenja svojih najmilijih? Da li ima ikakvog razloga kriti imena? Ovako dalje nema smisla vjerovati bilo kome.
Sad odjednom nije onaj glavonja iz SDA???