Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li u A fazi prodavaci sa kartonskih kutija legalni Efendicu?
Svaka cast. Od svega nam pijacu prave lafo borci demobilisani. Nabijem ja borce na racku.
Kad trebate hapat tad vam je Efendic kralj a sad lažov. Vi bi da kradete državu pa su vam svi krivi sada će ic ono udara se po sirotinji itd.treba se već svemu stat u kraj mnogi plaćaju obaveze državi sto nebi i ovi....kad kupuješ paradajz pola ti uvale trulo čak su jedna od skupljih tezgi u ng dosta vise priče hoćete redovne penzije al da niko ništa ne izdvaja... .sit sam vise toga sirotinje i socijalne priče na račun drugih..
A na račun koga to rade?? Jelmisliš manje će biti lopovima iz opštine i nihovim pulenima? Koga li ti štitiš?
Pa dobro ako su radili nelegalno i bez odobrenja nisu plaćali ni porez ko hoteli iz Međugorja ! A hrana je ipak obična svetovna stvar a ne duhovna stvar obavezna u ovoj zemlji.
rade kako bi prezivljavali..........a ilegalno se toliko toga vrti u nasoj zemlji na milijarde se ne bi moglo mjeriti.........pustite sitan narod, pozabavite se samim sobom...........a pogotovo opštinski inspektori......hm.......leglo kriminala