Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rs je toliko nelogičnog izgleda da nebi preživjela 7 sati kao država. Nigdje veze pogoto tamo oko Brčkog.
Ne brini se ti za RS. Spojila bi se sa Srbijim pa bi preživela. Gledaj ti bolje kako će te vi u šnjokistanu da preživite i najobičniji vetrić..
Ama presiječe ja kod Brčkog sa petardama i sa par srednjoškolaca. Teško braniti
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
IDEMO PROGLASAVATI REPUBLIKU BIH, JEDAN COVJEK, JEDAN GLAS, UKINUTI ENTITETE, SAMO OPCINE I DRZAVA, SVE TO UKINUTI, SMANJITI PDV NA 10%, SMANJITI POREZE NA DOBITI DA BUDE NAJMANJI U EUROPI I UVIJEK DA JE MANJI OD SRBIJE I HRVATSKE, SMANJITI ADMINISTRACIJU, MINIMALNA PLATA 1500 MARAKA ....
Družeći se milorad sa čovićem počeo da govori hrvatskim jezikom. Vakcinisanje je cijepljenje a mile misli da je odcjepljenje revakcinacija.
Ma goni se OHR u 3 pm. Zahvaljujući vama, ovi čobani i dalje duvaju u istu kožnu frulu.....
Bez vazelina im šuknu OHR..djeca u drugoj sobi
a prijetiti odjepljenom,ratom i novim genocidom mogu jel tako incko,i zapamti nikad vise visoki predstavnik iz eu nece ovde doc sram te bilo
Zašto ga ne smijenite ako imate toliko pravo Vidiš da se ko kobac okomio na ohr
A jadni narod u grnocidnom entitetu i dalje trpi....... stvarno imaju strpljenja 👏👏👏👏
E da vidimo sad kako ce goapoda iz OHR-a reagovati... Srbi se pisaju na sve sto nije srbsko i sto nije po njihovom....
nek vi dajete senilne izjave.. donesite odluku da vec ujutro ne smije obuci sako a kamoli sta drugo..
Vratite ustavno uređenje RBiH i vidjećete što bi Milorad rekao kako je država funkcionalna, efikasna i prosperitetna. Sve što radi je lični interes, ali štetu bi mogao trpiti čitav svijet, pa bujrum.
Opet siluju ustav, djelovali su protustavno 90-tih i zato ih je međunarodna zajednica nagradila sa rs i pola teritorije RBiH. Međunarodna zajednica je i tada kao i sad apelovala, pričala, ali nije djelovala i bi šta bi. Danas su geopolitičke prilike potpuno drugačije i ako se ovo ne zaustavi odavde opet može početi svjetski.
Hoćemo primjenu bonskih ovlasti!! Zabranite Dodiku političko djelovanje odmah!! Hajde Inzko pa da te po barem jednoj dobroj stvari pamtimo!
Kako provesti tu zabranu. Njega ohr i nije ni birao. To bi samo bio totalno pogresan pokret. Boli dodika neka stvar za predsednistvom BiH.
Cijela ova sprdnja sa sjednicom takozvane RS-e je samo zavjesa da bi se stvarno prihvatio novi njemacki visoki predstavnik, koji je blizak HDZ-u. A glupi Bosnjaci ce nasjesti jer ce se pozabaviti ovom dodikovom sprdnjom ciji psihotrik ce navesti bosnjake da prihvate nijemca, ciji izbor stvara treci entitet!!! Kad ce BOSNJE poceti da citaju izmedzu redova , NIKAD !!!
Može i treći ali 50% na teritoriju tkz rs i 50% tkz federacije.
Ovi iz OHR-a ne kontaju da se dodik pita za sve. On je vrhovni tumac svih zakona.
cuj rs skupstina utripovala da odlucuje o visokom predstavniku, pa imaju li ovi bh srbi u rs neku drugu tv osim rtrs da im kaze istinu kako ih laktasenko lozi i laze