Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, a sto im jodler opali samar!
Da ali oni su u RS primitivni,ne znaju sta je web stranica😂😂😂
Cetalji nisu culi za internet oni vole cirilicu
Srbi nisu loš narod,oni su blesav narod kada dozvoljavaju da ih ovakva bagra vodi.Ako to nevide onda su to i zaslužili.
Pljuuuuuska
Sta je to web stranica? Kakvo spustanje.
hahahaaha
Hahahhaha
Naravno, moze ixvjestavati OHR kad hoce drzavi Bosni i Hercegovini a ne obicnom entitetu. Vama je pametnije da se pocnete baviti ekonomijom, dokle ce vas finansirati Federacija Bosni i Hercegovine. Pravite se vazni, jedva prezivljavate bez spekulacija. Pocnite da zaradjujete platu koju dobijate od gradjana.
Narodna skupština RS-a jučer zatražila od visokog predstavnika Valentina Inzka da joj dostavi izvještaje o svom radu---Hahahahahaha,djecu sam u drugu sobu odveo :)
Haha, jesu im spustili :)))
LoL
Bošnjaci su ubeđeni da je OHR na njihovoj strani. Nisam siguran🤔
Ha ha ha ha Ovako ja slinu otresem
Rođaci sa sela.ba
Puhahahahahaahahahaa toliki odgovor toliko i respekt. dajem SVE svoje ako ce jedan clan te skupstine ici pogledati taj izvjestaj
Treba te napisat uutstvo kako doc do web stranice i kako procitat izvjestaj
cuj da njima incko podnosi izvjestaj haha..lik ih fino upozorio sta ce im uraditi, ovi iz rs a su izgleda izgubili kompas sa dudukom