Financial Times o našoj zemlji
0
"Iz mreže ćorsokaka u BiH nije lako izaći"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dan slobode za Srbe i Republiku Srpsku je sve blizi ako propadne dogovor sa MMF-om o zajmu mi cemo traziti, zbog zaostale Federacije (ne zato sto ste muzlimani) vec zato sto ste vi zaostali, nezavisnot jer za takvim zaostalima ne mozemo u bolju buducnost a vi fino zene jos zamotajte, gradite dzamije i uzivajtye sami u toj vasoj vjeri a mi i Hrvati odosmo u Evropu
HaloRedakcijo, izvini al i ja moram nesto zesce opsovati: i to ovome @Srbin, smrt ti materinom i sestrinom smrdljivom su-pku. Nabijem ih obe.
SMRT BIH ! SLOBODA RS !
Ali zasto se zestite na mene? Ja sam samo pitao da li cete se pomiriti? Izliv primitivizma kod doticnog @zeme mi govori da necete. Ili je ipak on u manjini ???? pozdrav :)
Pardon - tri zadnja komentara.
Gospodo iz redakcije - vrijeme je opet za cenzuru. Kako moze da dozvolite da ova dva zadnja komentara budu ovdje? Ovo je takva gadost i primitivizam i vulgarnost da mi je dosla muka. I ovakvi komentari nemaju mjesta ispod ovog clanka. A vi stoko komentatorska - sram vas bilo, kreteni jedni. Ni jedan obicni socio-ekonomski clanak ne mozete da procitate i shvatite nego morate ispoljavati svoju glupost i prostakluk. Previse ste glupi da komentarisete bilo koju temu na ovom portalu baziranju na fakte i objekt clanka. IDIOTI. I ova evaluacija od FT je tacna - to ste i sami dokazali svojim komentarisanjem. Od Bosne nema nista dok je takvih stanovnika u njoj. I to je fakt i razlog sto je Bosna takva kaka je opisana u clanku.
Hajte vas dvoje u pm J-E-B-O vas bog
ebo ti ja mamaru lojavu vlashku... pa ti jedes krmetinu, mami ti svrshim u usta. a krme je 80% loj.,.... !!
I sta kazu Bosnje lojave? Hocete li se pomiriti sa ovakvom Bosnom? xaxaxaxa
ubitacno tacno!! surova reala