Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa ovim grbom, to ne moze biti simbol nikakvog prijateljstva. pa zamislite dobrotvorno udruzenje sa s.v.a.s.t.ikom u logu. ne ide.
Super , još ako su učesnici iz svih naroda onda je baš za svaku pohvalu , 👍
Relax -Nije istina nemoj lagati ljude. U mojoj ulici zivi 5 familija Hrvata citav rat su tu bili niko ih nije dirnuo i sad zajedno zivimo i dijelimo zajedno i Bozice i Bajrame. Te price mozes ovde pricati ljudima koji ne znaju i siriti lazi .
Vukovaru naklanjam ti se...Ne ponovilo se vise ,i pamti svoje patnje ,neka je mir i vjecni spokoj (rahmet)tvojima braniteljima ...🇧🇦⚜️
pa malo je rec da si glup,nisu mi zrtve krive ,zaboli me misljenje od Milanovica...naguzimo mi tebe svi od srca ...stoko jedna
Makar im bih zastava, za razliku od rs
To su Hrvati. Pristojan i kulturan narod.
Pa Hrvati kazu da je BiH njihova zemlja sto je i tacno. Tako i treba da bude. Uredu je voljeti svoju maticu, svoj narod ali treba voljeti i postovati zemlju u kojoj zivis. Ja bih najsretnija bila da je vole ne kao macehu vec kao majku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je, razastri je pod njom se ubijalo i protjerivalo ali necemo o tome