Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svi znaju da im je namješteno. Bojali su ga se, a u Bosni su ga voljeli svi bez obzira na nacionalnost. Najbolji covjek tako je govorila i moja pokojna svekrva.
ovom covjeku treba dici spomenik visok 5 metara nasred Marin Dvora
@SunceSijaKoTepsija, sumnja se da je namjesteno i hajd vise ne cjepidlaci i ne rise
Javljaju Jovanki za avionsku nesreču ...a ona "zar je več 12 sati.....
Samo Tito!!!!
ubili ga srbi, sasvim uobicajeno
Bio sam tamo i vidio sam da su vremenski uslovi katastrofalni u toku dana promijeni se 4 godisnja doba..mozemo samo nagadjati ali da nije udario u Inac udario bi u drugo brdo jer je magla velika..
Uredjaj koji mjeri visinu, pomjeren na vecu vrijednost, zamjena pilota pred polazak .. Bilo pitanje vremena kada ce doci do rusenja aviona.Na mjesto nesrece dolazi Rankovic koji rastjeruje ostale i sam preuzima istragu ?!
I onda dođu nacionalisti i sve ovo popišaju
Ubijen
Koje malverzacije. Nasljednik tita. Kao da se niko više nije keserio na sletovima već 75... Da je BiH ostala u Jugoslaviji, znači bez Slovenije i Hrvatske, danas bi i ta Jugoslavija bila važniji faktor u Regiji a i šire kao lijepo tržište od 15 ili 16 miliona ljudi. Već bi bili u EU i svima bi bilo bolje.
koliko je visok taj sami vrh planine inač?
https://youtu.be/Kx2ogNBX5WY
Raza mi je bila simpa,lijepa ali bucka
Dzemal jeo krmetinu.Jede mu i unuk Dzemal.
Ne daju dokaze, zacrnjuju im dokumenta i bitne dijelove u Hagu, ukratko lažu ,petljaju, podvaljuju i poturaju drugima svoju bijedu!😎
U to vrijeme je bilo lagano namjestiti ubistvo jer narod je sve prihvatao bez pogovora i nije propitkivao npr. Titovu imovinu.
Ovo nije ni relevant o ni od koristi za podsjećati se nakon 44 godine. Ajoooj da vi na Klixu obožavate podsjećati se stvari od prije više od 2 decenije.
Stare brutalne metode ... Danas te snime i politicki ubiju... I klanjaju ti politicku dzenaz... Dadnu politicku sedminu... I cetersnicu