Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite nam Elvisa, Haseta i Bruce Lee-ja, evo vam bakir, dragan i mladen
Super, naj bolji kom. do sada i samo maloumni debili ne kontaju tvoju poruka , svaka cast
Evo naredne dane da se narod malo igra na portalu,,a mozda su javili da nema para za peMzije,,,posto svi sute,,
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mislim da bi Boookir trebao nekako spriječiti da ostale dvije kuverte dođu do adresata.
Ako znas engleski jezik onda iskoristi znanje i ispunjavaj razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes mjesecno zaraditi $50 i vise, zavisi koliko se angaziras i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti sto nema ni najmanje efekta na kvalitet tvoga zivota sem da te rastuzi i uznemiri. Zaradi da platis poneki racun ili da imas dzeparac za kafu. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
Ovbo je samo zahtjev za očitovanje članova predsjedništva obzirom na Ivanićeva pisma. Jednostavno: Bakir samo treba da obrazloži da Sakib Softić ima KONTINUITET AGENTA ZA ZASTUPANJE. I ovo je lako i jednostavno. Ivanić i Ćović nemaju važnosti bez obzira što će Ivanić navessti da navodno nema saglasnosti. Ovaj navod je irelevantan jer postoji ranija validna odluka predsjedništva o imenovanju Softića!!!
Da postoji validna odluka ovi nebi slali pismo tj upit.
Koja budala moze da ocekuje usaglasenje ijedne odluke u Predsjednistvu, kad se u startu, oko postojanja drzave razilaze.
Ako je ovo poziv za pojedinačno očitovanje o reviziji na najvećim mukama bi trebao biti Čović....eto mu prilike da pokaže šta misli hrvatskom narodu čijim se ekskluzivnim zastupnikom proglasio....
Sa SDA i bakirom nema EU kako bi turci i arapi bez viza dolazili ? Zato bakir pod komandom erdogana uciniti e sve da BIH neude u EU
treba ih svu trojicu usranom motkom otjerati
Evo jedna topla ljudska priča, da se malo razbije monotonija: http://www.dw.com/sr/došao-je-mile/a-37715638
Ovo je definitivni dokaz da je tzv. BiH obični protektorat međunarodne zajednice.
U pismima je cestitka povodom 1. marta dana Nezavisnosti BiH !
Ako Covic bude uzdrzan ili ako glasa protiv Revizije onda postaje jasno da HDZ vodi Tudjamnovu politiku koalicije sa ideologijom velike Srbije, ciji krajnji cilj je rusenje RBH i stvaranje velike Srbije i velike Hrvatske na njenom tlu. U tom slucaju SDP je bio u pravu insistirajuci na gradajanskom pristupu izbora clanova Predsjednistva, gdje svi gradjani biraju Predsjednistvo a ne samo nacionalne stranke. Ako se to desi onda ni po koju cijenu NE SMIJEMO MJENAJTI IZBORNI ZAKON.
Ovo je danas najvaznija stvar na svijetu. Ako ne bude moguce traziti pravdu za pocinjeni genocid onda ce se genocid poceti desavati sirom svijeta (a vec se desavaju) pa CE SE LJUDSKA CIVILIZACIJA VRATITI HILJADU GODINA UNAZAD. Vise nece vaziti poruke iz svetih knjiga (ne ubij, ne kradi i td) vec ce to postati pravilo KAO I U ZIVOTINJSKOM SVIJETU. IDEMO LI KA UNISTENJU LJUDSKE CIVILIZACIJE?
Pa "gradjani" i biraju predsjednistvo, stranke ih samo nominuju na izborima.
Vodite ih sve trojicu, ne trebaju nam!!
Ti možeš to tražiti za svoga. Ovu drugu dvojicu zaobiđi. Tu se tebe ne pita.
@kiksi11 ufffff.. koje otresanje :))
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Sve trojica će na ovaj način tajno biti protiv revizije, a Hag neće objelodaniti rezultate.
Ferman stiže iz Stambolaaaaaaaaa.... buruntija iz Travnikaaaaaaa....
Primili ,,zornjaka,,javlja jutarnji..
U pismu pise : il si hadija il si bos