Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najcrnja stvar je sto svi oni(srbi) znaju sve; i gdje su masovne grobnice i ko su egzekutori bili i ko je krao, ko je silovao....ali sute i kriju svoje zvjeri dok u medjuvremenu fino se pozdravljaju sa bosnjacima koji su se vratili u kozluk prodavajuci im suplju kako su navodno za sve krivi politicari. Svaka srpska porodica ima bar jednog zlocinca. FUJJJ!!!
i oni bi sad nekakve referendume i odvajanja????? mentalni sklop na nivou orangutana
Temelj genocidne tvorevine su kosti Bošnjaka i Hrvata.
isključi ti Hrvate,a vi ste definitivno dobar temelj... kvalitetniji ste od betona... da se nadovezem kada vec stalno spominjete da ste temelj RS....
@TFC_RS5 majmune kako te nije sramota? koticu ti yebem onu koja te je odgojila tako kurvetina smrdljiva