Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je koga u Federaciji briga za ,,društveno dobro,, ili društveni problem. Oni brinu brigu samo da sebe podmire. Žalosno ovo zvuči ali najbolnije je što je ovo ISTINA
Zato je Komsic trazio da se ministarstvo finansija ne daje hdzu ali bakir ga je galantno prepoustio,zbog ovih i jos mnogo drugih razloga je izasao iz koalicije a sad opicite minuse
Ova mi je ministrica sumnjiva, pravi zavjeru protiv druga 2 naroda u federaciji.
@zlatko197 neka radi šta joj volja, ništa ona ne radi što joj ne naredi njen Dragan Čović a zna se da Bakir titra Čoviču. sve je to u interesu - ličnom interesu - njih dvojice zato narode ne pali se, HTIO SI, GLASAO SADA GLEDAJ I CRKAJI.
da li ovo iz goradzda krece rusenje ustavnog poretka federacije?...posle cete kriviti hrvate da razbijaju federaciju.....bosnjaci nemaju druge solucije nego da rade za hrvate jer su namjestili sami sebi takav sistem....sva vam je sreca pa hrvata ima veoma malo.....inace bi vas karali da vam oci ispadnu :)))
A kakve ti veze imas s Federacijom? Sem sto mozda tu zaradjujes za hljeb?
Puni guzicu Covicu a zaboravola na Bakira. Treba parlamentarcima prepoloviti platu (i kichmu). Govna su to.
Trebali bi tražiti odštetu od onog ko im je uredio ovu kancelariju; glava me zaboli
To je zato sto imste essu......on vrijedi cirka milion 😀
Svima dati podjednako, nikoga ne favorizirati u odnoso na drugog. I ukinuti kantone cim prije