Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi jarani Japanci. Oni su i poslije rata donirali pare za da se grade nove skole dok su svi donirali za crkve i dzamije.
dobar je bio i Jasuši Jakaši! Nevjerovatno koliko vas je Tito opoganio komunizmom, zašto ti smetaju srpsko-pravoslavni manastiri i crkve i srpsko-muslimanske džamije i medrese?
Ne mogu ovi crveni kmerovi nikako da progovore a da ne spomenu džamiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Duse drage
kakvo ime a pise da si musko jos ta srcad i nacin pisanja mora da volis o====3
@napacenidijasporac Zato tvoje ime tebe potpuno opisuje. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Japan od srca...
ovi japanci su dali pomoci, kao malo koja drzava, odmah nakon rata. niko ih nije ni pitao. kakva je njihova svijest tek. inace su nacija za primjer.
Japanci su stvarno iskreni prijatelji BiH, danas kao i u godinama poslije rata. Stalno nam pomazu, cak i djecu odgajaju na taj nacin. Nadam se da ce ovi nasi malisani znati da cijene i sacuvaju dobivene darove kao sto ja cuvam svesku i pismo od malog japanca iz 96. ili 97. god.
daj klix preslatka djeca sredite da i meni jednog pošalju da ga vodam na sladooled a i lakse ga hranit kad malo jedu rize vode i sunca ahahahah
Kako djeca iz fukushime broje do 100? Na prste hahahaha
Japanci, uvijek te iznenade
jesu slatki, ljubi ih teta đemila. mi od evih japanaca imamo više koristi nego od turaka i ostalih nazovi prijatelja. a i dobre su mušterije.
Kako su ovi Japanci prejaki ljudi. Prema nama bar :D
Niko Bosni nije veći prijatelj od Japana! Toliko su ljudi uložili i ulažu u Bosnu, daju stipendije, doniraju fakultetima opremu i sl. a uopće im ne pokazujemo ni dio potrebne zahvalnosti!
Nishimura je sa kamatama naplatio Hrvatima
veliki,ogromni respect
Japanci su raja :)
do jaja.
nije da nisam ocekivao taj komentar :)
Hvala djeco japanska.
japanci naviše novca donirali BIH poslije rata za obnovu svega i svačega, jednostavno veličanstveni ljudi.
Japanci su uvijek bili raja. Ne pricaju puno, ali su uvijek tu kad zatreba