Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo diktature na svijetu imaju drzavni RTV servis. Svakodnevno se plasira prica da ce propascu RTV BiH nestati I drzava, sto je samo takva suplja. Neka posting samoodrzivi kao ostale komercijalne televizije, a ne da uzimaju harac pustajuci reprize dokumentarnog programa iz '88.
Zar još neko gleda javni tv? Bolje ugasit sve i podijelit te pare siromašnima.
Koliko RŠ duguje BHRT. Naravno da su održivi ali daim se vrate njihove pare
privatizovati sva 3 javna kanala. ne želim da plaćam propagandu političarima....pogotovo ovdje u rs gdje ptpc režimska tv
Šta ćemo sa općinskim tv kućama koje služe kao servis nacionalnim strankama ,postavljaju svoje direktore sa kupljenim fakultetima ,trećerazrednim novinarima koji sluze lokalnim šerifima.Drže sindikate u đepovima tako da je to sve zatvoreni učmali krug godinama.
Najvrijednija zgrada i glas Bosanaca i Hercegovaca 1992-1995.
Naplaćujete uz račun za struju RTV taksu i opet kukate? Gdje su pare?
3.5 miliona mjesecno KM nam kradete nelegalno po markicu na ime mobitela.Treba izac na ulice ko za Palestinu.