Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista priča kao i sa Grasom. Dajte na odgovornost predhodne menadžere. Na obnovi Doma mladih nestane skoro 5 mil KM. Ovome sada padne krov, predhodno nije ništa učinio, a mogao je. Višak radnika itd. Stečaj, reorganizacije i nekorumpirani menadžment. Politika u aut.
Ma ja ko ce kome ko svoj svome, Zeljkovic Hajrizu isplacuje plate iz budzeta KS, a pare od Skederije idu direktno u kasu SDA stranke.
Ako se i za to bude pitao Zeljković biće kao i za ostalo : TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ!
neupitno je izdvajanje al je upitno hoce li te pare zavrsiti u rukama radnika ili stranackim kasama ministar i njegovih partnera u vlad, kao sto to SDA inace radi sve ove godine...prvao nama pa radnicima sta ostane...da su pare zavrsavale u pravim rukama skenderija nebi bila u ovoj situaciji u kakvoj je danas
Ma bra'o! Expertna vlada, expertno krpi dugovove i pere pare na jednoj strani, dok se zaduzuje na 3 druge... Zeljkovicu neka tebe u Jagodi svaku noc!!!
korisnije bi bilo da su tih 200.000KM bacili niz miljacku.. bar bi neko kome treba ulovio koju paru, ovako su bacene u rupu bez dna