Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tjeraj bandu!
To Selmooo
Cuj napuštaju ekonomski jaku i prosperitetu Tursku 🤔
Bitno je da su Hrvatske i Madjarske granice hermeticki zatvorene za ovu pošast. Evropa je vrlo lako nasla načina kako da se riješi smeća. Ostavi ga na Balkanu i sve ok. Kao kroz čitavu istoriju. A nama je krajnje vrijeme da uzmemo usranu motku, i da istjeramo ove kriminalce, narkomane i otpadnike, samo sto vise nemamo ni snage a ni muda za tako nešto.
Šalji dalje magarac ko vrati
Ratko im odsviro kratko
Da je kako protjerati ovu političku bandu,pa da građani BiH malo prodišu i nastave normalan život bez trzavica,pljački,napada na jednu nam jedinu BiH.Dolazi o to vrijeme.Neka nam je sa srećom,ali dobro pamet u glavu dobri moji BOSANCI.
Tako crni kombi i lagano trpaj i salji dalje
I Vlasi su ilegalni migranti.
Da hoće ovi naši raspisati kakav javni konkurs da traže ljude koji će biti raspoređeni na granici i samo da tjeraju ove klošare
samo tjeraj narkomane
Sizifov posao, sve dok centri moći ne odluče o kolektivnom vraćanju migranata u zemlje porijekla. Zapad je svakako pokupio sve školovane i emancipovane migrante,a ovi što skitaju ulicama su društveni otpad i u svojim zemljama, a kamoli na zapadu.
ILEGALNI treba da napuste drzavu !
Šta je sa ostalih 8 000 ?
A šta je sa ostalim "turistima"!? Izgleda da je ostatak od 6666 migranata legalno u BiH. Onda ne treba ljude dirati i uznemiravati kad nam trgaju kuruze i vade krompir, jer to je sad nova sexi- turistička ponuda! Koja li je slijedeća?!
Sutra su oni vec nazad, zajedno sa 150 novih.
sve ih protjerati! ovo je postalo nepodnosljivo, iz kuce se ne smije izaci
Kad ih bude barem 5000 ovako riješeno onda možemo reći da se nešto radi i pravdaju pare dobijene od EU. Za 70 miliona mogli ste zaposliti 100 ljudi koji bi se aktivno bavili ovim problem svaki dan
@gooUser1583612924 Pare nisu otisle BiH, vec za IOM. IOM se brine za migrante.
nema potrebe pisati o tome dok ne budu dvije nule jos iza tih brojeva