Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud ti pravo reise,da namaz pomjeriš za 5 minuta?Što za hiljade djece Palestine nisi pomjerao?
J*bem ja njima obojici mater...
PAlestinsku djecu u smrt salju neodgovorni ocevi PAlestinci,koji 60 godina nisu skontali,da im se ne isplati da ratuju kamenjem,protiv daleko nadmocnijeg neprijatelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
bravo za islamsku zajednicu ovim pokazujemo prije svega sebi da nemamo iste stavove i misljenja kao isil. ovo je pokazatelj nasoj djeci da ono sto radi isil nije islam
znas li koliko je evropa primila bosanskih izbjeglica i ranjenika a koliko bratski arapski svijet svi kukaju na evropu a svi bi na novu godinu u pariz niko nece u bejrut koliko je bosanaca primilo humanitarne pomoci iz francuske a uostalom francuzi su bombardovali rs 95
pa mora i on biti u sistemu kad nam je citava drzava zaostala , ne moze on kako on hoce nego kako igraju politicari !
Ne vidim poentu rasprava treba da li je u redu ili ne. Covjek je reis i sama titula mu daje za pravo da izadje u javnost sa ovakvim stavom. Nase je da ispostujemo i to je to . AKo je pogrijesio on ce odgovarati necemo mi...
AFERIM EFENDIJA! Neka dušmani crknu u najvećim mukama!
aferim Reis Ulemi bas me obradovao ,pametan i dobar insan!!!!
jedini sposoban politicar u BiH
Reis je na ovaj način pokazao da se suosjeća sa Francuskom, Evropom, svijetom.. I to je za nas jako bitno, a ako ne razumijete zašto, razmislite još jednom.. Da li trebaju biti glasniji i kad su u pitanju žrtve u arapskim zemljama? Naravno! Ali, pitam se koliko vas koji ste najglasniji i najlakši na jeziku kad treba popljuvati ovako nešto, uopšte ide na podne namaz i poštuje sve ono što jedan vjernik treba da ispoštuje?
Svaka čast na komentaru. Ako iko ima pravo da se buni protiv tzv. "islamskog" terorizma onda su to muslimani, oni koji poštuju svoju ali i tuđe religije.
Ee moje reisu, Francuzi se cijelo vrijeme bore protiv ezana, hidzaba i ostalih islamskih vrijednosti, a ti tako. Druga stvar, ne klanjati namaz na vrijeme, a imas mogucnost za to je grijeh. Haman, nije svjestan koji teret stavlja za vrat sebi.
Francuzi se bore protiv Ezana a 7 miliona muslimana živi u Francuskoj.Borim se i ja protiv hidzaba i svega onoga što je od nazadnih smrdljivih Arapa došlovu Bosnu.Čak je i Ataturk u Turskoj zabranio arapsko pismo,pokrivanje zena,samo se Gluha Bukovica bori za to.
Fin gest. Francuska je prijatelj ove drzave u kojoj zive tri konstitutivna naroda i Francuska podrzava napredak ove zemlje njenu stabilnost i njen ulazak u EU. Bez podrske evrope i amerike ovoj drzavi slijedi propast tako da treba ovakvu gestu i podrzati.
sjetim se Miterana 92 i njegovog dolaska u Sarajevo kad smo ga ko telad dočekali a on došao da nebi bilo vojne intervencije. Veliki prijatalji nema šta.
Zive Bosanci i Hercegovci,pusti se konstitutivnih,zbog njih i jesmo u kurcu
Misljenja sam da je ovo Mudar potez Reisa, moramo biti da smo mi Bosnjaci nezasticena grupica u masi Europe, simbolicno pomjeranje Podne je znak ne odobravanja gnusnih djela koja se navodno cine u ime vjere. Niko ne kaze da se Podna ne klanja, Jadni smo mi kojem svom Reisu psujemo, ma ko bio na toj "funkciji". Dizimo glas protiv svake vrste nasilja. Prekratak je ovaj nas ovodunjalucki posjet.
za hulk94 Nismo mi u poziciji kao drugi u Europi, Pa nama je kao zrtvama rata trebalo 15 godina da nam se ukinu vize. Mislim da ni Reis ovo nije sam odlucio. Jako jako mudar potez. Na neki nacin mi se moramo oglasiti drugacije od ostalih.
Ne podržavajte ISIL ako imate i malo mozga u glavi. Ovo nema veze sa Srebrenicom i četnicima. Mi bošnjaci smo Evropljani. Ne slušajte ove budaletine primitivne koje se kobajagi brinu za Palestince i Arape. Mi smo u Evropi jako dugo, a oni samo daju argumente onima koji nas mrze.
Podrska Reisu. Podrska nevinim zrtvama. Mojim Bosnjacima koji traze izgovore i relatviziraju zlocin: Radikalni Islam je u sukobu sa cijelim svijetom. Ili ste za njih ili ste protiv. Nema izmedju.
N1
Definišite radikalni islam? Je li to neko ko klanja 5 puta na dan? Ne prihvate ova ulizuvanja kafirima jer se kosi sa sunnetom? Radi, obavlja namaz, brine se za porodicu, trazi suzivot ali ga ne dobiva zbog toga sto je 'terorista' zbog brade, ima znanje o islamu i propisima mnogo vece nego nekog 'muslimana' koji ne zna sta je sura Felek, Ihlas, itd. Ali njegov dedo je bio hadzija, tako da moze on i propustati namaz, otici poslje pive na dzumu, zivjeti 'modernim' zivotom, ono bas moderan znas da bude, da nekad klanja ali da vala ode u Jež i dobro se napije, ali bitno je da je dobar u duši. Možete finte ljudima prodavati i mogu vam prolaziti zbog neukog stanja u svijetu kojem živimo, ali Allahu nece niko fintu ni jednu moci prodati. Pa izvolite glumatajte i pravite se pametni, Allaha prevariti niko nece.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mogao je i jedan tevhid napravit ......
Svaka cast,pokazite da ste Europljani.
???!!!
ovi sto ne znaju,podne po takvimu nastupa u 11:30,tako da nije bitno jel u 12 ili 5 minuta poslije