Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek bi rekao najveći problem u ovoj državi su neki Kamerunci. :D
Kako sluzba za strance pokusava sebi uzeti neke zasluge, a ustvari radi se o migrantima koji su izrazili zelju da se vrate u maticne zemlje a IOM pokriva troskove transporta.
A sta je sa irancima, pakistancima, alzircima? Ako nista da li ih moze neko maknuti sa raskrsnica?
@objektivno123 Moraju izraziti zelju za povratkom prema IOM.
Rasizam ! Kamerunce protjerujemo jer su haman precrni a desetine hiljada arapa, pakistanaca i bengalaca bez problema prošlo kroz zemlju u zadnjih par godina a ko zna koliko ih je trenutno u državi. Izgleda da su oni neorganizovano krenuli na putovanje kroz Bosnu. Kazniti sve koji su ilegalno ušli u državu kao što bi mene npr. Austrija kaznila kada bih ilegalno bio tamo.
Gdje li su ona dva hudnika, nesretnika Božja. Ovdje su nam dosli prosipat sportske aktivnosti!? :D