Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bas u ovoj zemlji nema nitko nizasta odgovornost , osim obicnoga gradjanina !
Pljačka se nastavlja, BH građani i dalje nijemo posmatraju kako im uhljebi unistavaju drzavu, pri tom uzivajuci u plati od 7000,00 KM. Bosna je UHLJEBSKI raj. SMRT UHLJEBIZMU SLOBODA NARODU!
Forto je rekao da se osjeca odgovornim...nije da Ga branim, ali lijepo je rekao nesto sto se nije culo jos od 1990-tih!
Slika i prilika SDA. Naprave 11 kilometara autoputa koji nemaju dozvole za upotrebu a donesu jos x problema.
Fino
Ma ja ba, nisu radovi krivi, sta imaju trazit tu kuće ? MARŠ STOKO , ŠTA VI NAROD VIŠE ZAJEBAVATE!!! Nema Čegevare, ja bi bio DRUGI uz njeg iako sam invalid?
KO KAZE DA BLOKADE NE FUNKCIONISU!?!?! BLOKIRAJTE SVEEE...Jedino sto treba je otici LICNO na Poljine...ostalo sve na ceste i blokada prometa! Niko vas nece cuti, ako ne zablokirate CESTU !Sve staje...jedni su ljuti na druge, drugi duzni trecim itd itd....
Davno su istekle te 2 god
ovo odlicno dodje za sportski ribolov. samo treba cekati malo obimnije padavine, i pravac sa stapom u ribu
Potrosili stotine miliona KM, otvorili autoput, zatvorili autoput, sve se urusava, voda se izliva. Veliki mimari iz Sda za 7 godina svasta naprave.
Nisu ceste krive što kuša pada. Što bi reko Terzić-ja i šta sad?
Sto SDA diploma napravi to ni zemljotres ne razrusi...Belaj Belaj samo Belaj
Al ne negiraju lose radove samo da nisu razlog...
Nisu oni krivi kriv je geodet rasim I bagerista hikmet te pomocni kopac hidajet. Niko nije kriv iz autocestafbih
20m ceste prave mjesec
najjaci su zaposleni autocestama jedu dzaba piju 24 sata nista drugo ne rade i onda kukamo kako nista nije izgradjeno
ako nisu krivi loši radovi, onda je do dobrih radova.. logiFFČČno
Krivo je more
Ma nema vala cega god su se dohvatili sj.eba.li su to , pa nepismena bagro jel vas vise dosta . Kad ti krkan projektuje autoput , ako ne znate a ocito ne znate platite Svabama da vam naprave ionako bi nas manje kostalo nego stalni odroni , poplave , trasa autoputa jos nije dobila upotrebnu dozvolu itd. Bagro SDA ovska !