Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je banja u Helmandu, nije 2003/2004...
Nevjernici i Americke Marionete, koji su cak i obuku primili od Amerikanaca (OSBIH), bore se protiv Boraca i Mudzahira koji su na Allahovom Putu da oslobode svoju Okupiranu Zemlju. Afganistan su dosta Zemalja oprobale zauzeti , kao najbolji primjer Rusi, pa su porazeni. Sada su Ameri na redu, svaki dan se vracaju Ranjeni , Mrtvi i pod Ratnim Traumama. OSBIH je nesto kao zadnja Stanica u Zivotu, ako nista nemozes da dostignes, prijavis se u OSBIH. Da vas Allah dzs , uputi na pravi put a nevjernike porazi.
Nije to Allahov put. Ti lose stojis sa historijom, izgleda. Sovjetsko- afganistanski rat je rat izmedju DRA (Demokratska Republika Afganistan), koji su imali sovjetsku podrsku i Muhadzedina koji su imali americku, pakistansku, kinesku i podrsku mnogih drugih zemalja. Muhadzedini (tada americke marionete) su se borili protiv marksisticke vlade Afganistana... Kada je sve izmaklo kontroli, vlada vise nije bila sposobna vladati Afganistanom, sovjetske trupe su napustile Afganistan, ostavljajuci vladu da se sama bori protiv Muhadzedina. Onda je poceo gradjanski rat, nekoliko godina nakon toga su ti Muhadzedini kojima su Ameri davali punu podrsku (cak su film Rambo 3 u "njihovu cast" napravili), odjednom postali teroristi i ubojice... Kratka prica o Muhadzedinima, sovjetsko-afganistanskom ratu, Amerima...
Mislite: "Iz Afganistana se vratile americke marionete."
Eto, sad lagano proslijedite ovu grupu na Bivolje Brdo kod Čapljine i zaštitite civile od podivljale ustaške stoke koja im prijeti.
Trba ih dobro pregledati, da se medu njih nije infiltrirao koji taliban.
Ovo nije nikakva vijest.Vratili se oni koji su platili odlazak od 10-15 hiljada km-a.To je isto kao:vratio se amabasador iz Londona nakon 4 godine teskog rada.
eee bosanci ovi talibani i vehabije su vam gori od nasih ustasa..pa vi samo njih velicajte
Oni su borci na Allahovom putu oni su nam pomogli u ratu, oni su nasa braca. ustase su smradovi kao i cetnici.
Bošnjak sam ali smao mogu reći: jеbali im Ognjen Kravljača i Šehovac Marinko svakom po ženu(istaknuti funkcioneri SDS-a iz opštine Novo Sarajevo i organizatori srpskih kriznih štabova, srpskih opština)
ma strasni borci nema sta.nagovore neke retardirane jadnike da se raznesu bombom medju narodom di uvjek nastradaju zene i djeca.a ovo sto ti zagovaras je glupost nad glupostima.samo ti vjeruj majmune i to sto govoris
Ja sam Bošnjak iz Zabrđa, opština Ugljevik sa planine Trebave, i ''cijenim'' trud ovih NATO marioneta i samo mogu reći: jеbali im Ognjen Kravljača i Šehovac Marinko svakom po ženu(istaknuti funkcioneri SDS-a iz opštine Novo Sarajevo i organizatori srpskih kriznih štabova, srpskih opština)
bolje vam je tamo bilo......sad ce te morati lopatu u ruke i cistit...........
Sto niste svi poginili, otisli se boriti protiv boraca na Allahovom. Ti ljudi su u ratu branili moj grad dosli nam pomoci protiv genocidasa a vi tako vracate, nista nista bolji od srba.
Ti si u zabludi Allah je svemocan a borci ce pobijediti i uspostaviti serijat koji je savrsen, amerika ti siri propagandu u koju ti vjerujes, jer si jedan og glupih bosnjaka. evo tvoje demokratije 12h 450KM Zive u pecinama jer im je zemlja okupirana glupane.