Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...možda bez referenduma nebi bilo rata?...ili bi tad hrvati zakuhali?
bih je bila drzava i prije ove komunjare i kakva je to onda odluka toliko bitna bise komunjare su uzele drzavnost bih i naselie srbe i raselile hrvate i bosnjake po nekim sandzakima ti si dubre komsicu
to je dan kad je većina bosanaca i hercegovaca rekla da neće više da budu robovi jugoslavije tj. srbije,da se u srbiji određuje ko će i kako živjeti u bih,nije to izazvalo rat nego oni kojima je draže da mu komšija bude gazda u kući nego on sam,ha ha,koji je to stepen inteligencije
111tayson@v@Hebo ti sam sebi mater pa zar niste ubili SRPSKOG SVATA NIKOLU GARDOVIĆA i koju istinu je tu SRNA zaobišla.A ti ako želiš govoriti o istini onda reci javno ono što vas 85% bošnjaka zna a to da vam je rukovostvo u ratu svjesno masakriralo svoj narod(markale,vase miskina,srebrenica,tuzlanska kapija itd itd itd )radi jeftinih političkih poena(nemam ja ništa protiv te vaše prakse tako da je slobodno možete nnastaviti i samo vi optužujte NEBESKE SRBE za ta vaša zlodjela
srpskog svata ubio kum radi žene a svaljeno na bošnjake,ma daj
Mora da je jbeno biti manjina negdje daleko od svojeg beogradica, okruzen ljutim hrvatima i bosancima koji pjene za osvetom :D zamisli da dodje do sukoba hahahahahahaha
dijasporac2@ Baš si glup ko prosječni bošnjak pa da se SRBI boje miševa nabavili bi sebi mačku
SRETAN RODENDAN MOJA JEDNA I JEDINA DRZAVO. A VAMA KOJI NESLAVITE OVAJ DAN NABIJEM MAMU NA OVAJ OSUNECENI 20 CM TARAS.
aadnan@@@ Bolje ti je da nabiješ svoju malu kćer na onaj krmeći svrdo od 35cm
A sad komšičiću pojedi sva govna koja si izbacio na ta tvoja usrana usta pa zovni na mezu i sve one koji slave taj "referendum"
Sretan ti rodjendan moja napacena BiH
odsad cete gdje god da slavite taj dan u drzavnim institucijama biti tuzeni za uzurpiranje i neovlasteno koristenje drzavnih institucija.....ima da vas handrimo i uzduz i poprijeko...i sprijeda i straga i odozdo i odozgo....kao god nam se svidja :))))
ajde priznaj da volis zlocaste momke....
Ivane zna se koji su to koji ne zele Bosnu ,reci Dodik i njegova parohija...!
nije bas niko, zeli dio muslimana
Dan Nezavisnosti sve dok budemo imali odredjene nacionalsite blizu funkcija,a ne cak na funkcijama,nece nikad biti ono sto treba da predstavlja uistinu.Moramo se fokusirati na to da svi treba da slavimo taj dan,da budemo prava i cjelovita drzava.
ajde nas ti uči pameti molim te, samo nam je još to trebalo, gradonačelnik fosil koji svoju dužnost obavlja volonterski, kako da ne!
Naravno da je bitan i trebamo ga svi slaviti !!
Sto je najtuznije svi ciljevi za koji su se borili ljudi su prodati zato licno smatram da je referendum bio prevara samo bi nacionalisti ostali na vlasti!!!
Zivio 1. mar/ozujak i neovisna/nezavisna BiH.
Kada svi budemo shvatili da je referendum 1 marta glavni krivac za početak krvavog rata u bih, onda ćemo imati šansu da krenemo naprijed, u bolju budućnost!