Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postojite samo zbog samih sebe.Blago Vama 30 godina se talite i prostituisete po BH sceni.Dobru ste lovu klepili a malo Vam nego jos,jos,jos.Ovo se odnosi i na druge stranke.Kad Vas vidim vidim samo vampire i stare dame sa trotoara.
Da nije tužno bilo bi zaista smiješno kakvi sve ludaci slobodno hodaju Sarajevom. Šta rade psihijatrije
pa ima li kraja tvom bezobrazluku ivo pusti malo mladje da rade znas li se povuci
ivo komsicu idi u staro gvozdje imo si uniju socijal demokrata koja je propala pa sta hoces sada spd vjeruj da si odvratan
Sbog fotelja
ma ko vas j...samo je pravi SDP a vi opticka varka SPD malo glasova za vaseg Bakira.
Naša djeca će samo u jedan SPD vjerovati. Onaj njemački.
Zašto pravoslavnim i katoličkim stanovnicima BiH smeta ovakav pokret !? Zato što im više odgovaraju oni obavještajni poltroni iz SDP-a, pod kodnim nazivima M1, M2, M3.... Oni više rade za njih, odnosno na razbijanju ove zemlje, za razliku od ovakvih dokazanih patriota !!
@SozeKeyser Kad će islamskim stanovnicima BiH početi smetati SDA?
@Ipkis smeta oduvijek, ali reci mi, uz ovakvo političko okruženje, ko je alternativa !? De odaberi manje od 2 zla....
Sta ce im lokalne pozicije sa platama od 3 milje kada mogu imati 5 i vise na drzavnom nivou i neogranicenu vlast.
FGRovci se sve više razotkrivaju ko su. Komšič i Lazović su Alijini (Bakirovi) Srbi/Hrvati, na komentarima o migrantima "Babo Fikret je izgleda bio u pravu što nije htio sa SDA", na komentarima o Željku Komšiću " Sada razumijemo vas Hrvate (HDZovce) zašto ga smatrate đubretom ili "Kada vidim šta nam SDA radi bolje da smo ostali u Srboslaviji genocid silovanje i agresija nije ništa naspram ovih"
Možda zato nećete sa SDA "jer su nacionalisti" a nemate problem razgovarati sa SDS o mogućoj koaliciji i branite Lanu Prlić koja je bratišna od osuđenog UZPovca Jadranka jer "nije ona kriva za prezime i postupke članova familije" a pljujete unuku rahmetli Alije iako ne znate ništa o ženi ali vam je dovoljno prezime. FGRovci=gori im Alija od UZPovca
Šta 'oće taj Naguzđija desno ? Pokopao SDP pa traži dodatna primanja. Malo mu i honorara. Sve poštene najurio.
Svaka čast Ivi Komšiću ali sve dok vidim tog nehljebara Lagumdžiju kraj njega nema ništa od budućnosti SPDa
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)