Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci, Hrvati i Srbi koji su rodjeni u Sarajevu, a pogotovo oni koji su u ratu bili ovdje, napustaju Sarajevo jer o njima niko ne vodi racuna. Obzirom da je Bosnjaka najvise u Sarajevu,jedan dio ce ih i ostati. U Sarajevu ima sve manje Hrvata i Srba koji su bili za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu. Poslove u Sarajevu imaju Srbi iz RS-a i Hrvati iz Hercegovine.
@politika.je Zakljucak: U Sarajevu ce samo ostati Bosnjaci vrlo upitnog morala i Srbi i Hrvati ratni zlocinci iz Hercegovine i RS-a, oni isti koji su ubijali Bosnjake. Ako je to ta multietnicnost, sretno vam bilo! Hrvatske sam nacije, Sarajka, obrazovana, cijeli rat tu ostala. Sad idem. I ovo je slika danasnjeg Sarajeva koji cu ponijeti u svijet.
@politika.je Sarajevski Hrvati i Srbi, koji su bili za BiH, primorani su otici iz ovakvog Sarajeva, u kojem rade djeca SDS-ovaca i HDZ-ovaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sačuvaj me Boze naše multieticnosti
E,moj papa udjose ti komunjare u svetinju..
Hahaha. Ma nema, lud je bez nas, ovako multietničnih. 💗
Sarajevo (kao i veci dio BiH) je ipak ocuvalo svoju multietnicnost bez obzira na napade rigidnih, pro-fasistickih, etnoloskih ideologija i kultura koje intelektualno ne podnose takve sredine. Mada je multietnicnost vidno oslabljena ona je ipak debelo prisutna. To znamo svi koji zivimo na ovim prostorima.
u sledecoj posjeti covic ce istaknuti papinu potporu trecem entitetu te etnicki cistom prostoru naseljenim majoriziranim hrvatima koji su zapravo nosioci europskih vrijednosti i nacela
Treba papi proslijediti video gdje se žena krsti u tramvaju u sarajevu. Skoro je nisu multietničari razapeli. Brzo bi papa promjenuo mišljenje.
Možda promjehnuo??
đikani su se borili za sve sto Bosnu cini lijepom a multi etičnost je bila prva na udaru
Ima li redukcija vode u rimu...jesi li se zalio papi da nas j..e vodovod ko u kandaharu
I K je idiot
Jedinog, sa ovakvim osvrtom i odmjerenim gledistem u vezi multietnicnosti, koga bi HDZ-ovci, po ustaljenoj praksi, rado prozvali, ne samo muslimanom, kao Mesica ili Komsica, nego najprije ISIL-ovcem, a to ne smiju, a to je papa. Bez obzira kome ide ili ne ide u prilog, ali za sigurno se moze konstatovati da Vatikan sa osnova pravde bez pristrasnosti, vodi konstruktivnu politiku prema cijelom covjecanstvu. A to je ono sto se HDZ-ovcima ne odgovara.
multietnicnost? hahahahahahaha bila prije 30 godina
Volimo i mi papu
Sta jos kae pape:))
Nije valjda o drzavnom trosku putovao ?
Ma jok.Nego o svom.