Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivo, sve te najbolje!:D
prvo cu uvesti krmetinu u bbi centar
onda treba bosjnak gradonacelnik za Mostaru..
Samo ti jedi pasa, ko ti brani!
Ja kao Bošnjakj edem svinjetinu i tvrdim da nema ništa ukusnije od slanine i svinjskom mesa uopšte. Oni koji ne jedu ne znaju šta propuštaju. A uostalom svinjetina se nalazi u kiki bombonama, toalet papiru, mortadeli, kinder jajetu pa ko to nije jeo. Velika je zabluda da ne jedemo svinjetinu, svi smo je jeli u nekim manjim količinama u stotinama proizvoda.
Za sve one koji su zapjenili sto gradonacelnik nije Bosnjak,kad su Miro Lazovic i Ivo Komsic bili na funkcijama Sarajevskih Srba i Hrvata je bilo sve manje prema tome no sikiriki jos malo pa ce se uvoziti recimo Srbi sa Pala,Hrvati iz Sirokog za potrebe SDU.
jeli to znači da je Bosnjak grdonacelnik u Livnu sad????
jeli to znači da je Bosnjak grdonacelnik u Livnu sad????
http://visitors2cash.com/ref.php?refId=106113 novi severinin pornic
sta ce ti kip,proslo je doba idolatrije
jah,jah, pa sta vi NARODE ocekujet,pa po ovim komentarima slusa,na radiju gledam,unovinama slusam,na TV citam,sta da se kaze,toliko se mrzimo a ko fol hocemo bolje da nam bude svima zajedno,ali samo ako ce po nasem,stalno gledam zapelo se nesto oko bosnjaka mrze se bosnje medjusobno,i sad ko fol zajedno nesto ma nigdje evze,a jedni na druge i nozem i lancem i zubima
Svi koji nazivate Komšića izdajnikom - navedite neke konkretne dokaze (tonske, pisane ili video zapise (linkove); isto vrijedi i za Igora. A svi vi koji "kukate" što su kandidati bili Ivo i Igor, umjesto nekih Bošnjaka; sjetite se samo pokojnog Emerika Bluma ili Ante Sučića i pitajte starije koliko su samo oni u svoje doba uradili za razvoj Sarajeva. Ovamo se "furamo" da smo multietnički grad, ovamo kad izaberu nekog ko nije Bošnjak, "drvlje i kamenje" po njemu - odlučite se već jednom:ili prihvatite da mogu i drugi obavljati neke funkcije, a ne samo Bošnjaci, ili nemojte pred kamerama govoriti da smo "multi-kulti", kad VI to ne želite ! Također se zapitajte šta su nam lijepo od 1996. godine do danas donijeli Bošnjaci koji su bili gradonačelnici/ce grada, a imali su šansu od 1996 pa do danas; prema tome: nemojte satanizovati Ivu prije nego što je i stupio na funkciju; ko zna možda baš on uradi nešto korisno za ovaj grad za dobrobit sviju nas.
Koliko zaista gradonačelnik sa svojim ovlaštenjima (koje skoro niko ovdje i ne zna, jer niko nije nikad ni javno naveo koja ovlaštenja ima gradonačelnik), može uticati, tj. poboljšati kvalitet života u našem gradu. Pa imamo opštine, grad, kanton, Federaciju pa "državu" - bolje da se okrenemo sami sebi i da pokušamo sebi pomoći i učini sopstvene živote kvalitetnijim, jer sve ove u gradskom vijeću boli briga za nas ovdje; njima plata iz budžeta neće kasniti ni sata, a ipak ih mi kroz poreze finansiramo. DA budem najiskreniji i da su izabrali KIm Jong Mlađeg ne bih se nasekirao; jer kažem svi oni (manje - više) gledaju samo sebe.
"Mi funkcionalno možemo povezati grad- Istočno Sarajevo i ovaj DIO grada. Vjerujte mi da će jedna od prvih sastanak koji ću tražiti biti sastanaka sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva", kazao je Komšić nakon izbora. E, MOJ KOMŠIĆU... KAD JE ZA TEBE ISTOČNO SARAJEVO - "GRAD", A SARAJEVO - "DIO GRADA"....šta reći dalje
pa o cemu vi pricate, kakve veze RS ima sa ovim izborom...htjeli ste federaciju sa hrvatima nije vam je niko nametnuo, sta se sad bunite sto je hrvat katolik gradonacelnik...da nije slucajno mjesto gradonacelnika rezrevisano samo za bosnjake muslimane...a sve fol sarajevska raja multikulturalna
Nesto ze ipak promijenilo u ovih zadnjih 600g. Prije kad turci daju kristijanu neku funkciju on je pod hitno morao mijenjati vjeru,a kao"ugledni cinovnik"za sobom je pod obvezno morao povesti svu svoju blizu,a sto je moguce i vise daljne rodbine. Promjena u odnosu na turke je u tome sto danasnja poturad u prvoj tj.u vec postojecoj generaciji ne uvjetuju odmah prelazak na islam.
Ja da sam birala ja bi onog sa 6-ste slike onaj desno skroz,gdje se vidi ona zena sa maramo pa da se barem ismijem posteno kad ga vidim gdje Bogami cu od sad casu vode i secera uzet kad podjem citat vijesti Najjaci je ovaj sa seste slike hhhahahhahahahahaah