Svečani doček u Sarajevu
0
Ivo Josipović u prvoj zvaničnoj posjeti BiH
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
problem je sto su c*tnici i ust*se nadmasili covjeka i pocinili najgore sto se ne moze nikad zaboravit! ovdje srbi pokusavaju izjednacit ubicu i zrtvu, e pa ne moze!!!
ko je poceo pravit masakre nad bosnjackim civilima, nemoj sad ulazit u tu debatu koja ce samo stimatizirat i isprljat hrvate i hrvatsku, da tudjman nije napravio sta je napravio danas bi svi protjerani iz bosne i hercegovine bili u svojim avlijama, zivi, zdravi i nebi postojala genocidna tvorevina,
Dragi moj, bezveze ti je pozivati se na gradjansku opciju kad gledas kroz prizmu plemena. Kao sto rekoh, ne moze se na dvije stolice sjediti - ili jedno ili drugo.
Hvala Josipovicu na nastavljanju tradicije prijateljskih odnosa izmedju Hrvatske i BiH
Pa on sigurno nije sudac da osudi zločin. To je ionako već napravljeno. Preko 100.000 Hrvata je nestalo iz srednje Bosne. Tko se za to ispričao? I zasto on prvo ide u Ahmiće, pa onda u Križančevo selo?Ako si Hrvat, pa valjda gdje su tvoji prvo stradali, ako ne - onda se nemaš u me koga ni ispričat. Samo sto on glumi, ja neznam koga ili šta.... Dupelizc(Mesić i HDZ-ovi lopov)i su u Hrvatskoj bili zadnjih 10 godina na vlasti, očito je tako i ostalo.
i nece se on ispricati, nego ce osuditi zlocin. razlika je drasticna.
da...nadolazis pomalo. to se zove kolektivna odgovornost. sa grupisanjem, plemenskim torovima i plemenskim kljucevima ide i kolektivna odgovornost. to je jedan blago receno diskriminirajuci koncept, a istinski receno - fasisticki koncept. sta ti predlazes?
Meni je zao sto ovo moram reć, ali: BiH je postala nakardni eksperiment Zapada. Zalosno je da polovica stanovništva te države nju ne smatraju \"svojom\". A ako je istina da će se Josipović u ime \"nove pravde\" ispričat za Ahmiće (da nebude zablude; zločin je zločin i potrebno je za svaki odgovarat) kao predsjednik građana Hrvatske ja tu ne vidim logiku. Kako on zna da su taj zločin počinili građani Hrvatske? i onda otkud mu pravo da to radi u nečije tuđe ime?
potpuno si u pravu. ne moze se sjediti na dvije stolice. treba izabrati - ili sve nacionalnim kljucem, pa kad je bal nek je onda aparthejd fino otvoreno ili praviti gradjansku drzavu anglo-tipa
@frenk de smrdo kozji srpski braboncicu, mozes ti podudlat svim bosnjacima i hrvatima, onako muski!
\"Govoreći o izboru hrvatskog člana Predsjedništva BiH, Josipović je naveo da će za njega partner biti onaj koga izaberu građani u BiH.\" Zar ovo nije tragično. ako se se vec predstavnik u predsjedništvu bira nacionalnim ključem, nebi li bilo fer da hrvatskog člana Predsjedništva BiH biraju HRVATI. Izrazito licemjerno je da član predsjedništva bude biran nacionalnim ključem a onda zastupa \"građansku opciju\". To je upravao Ž.KOMŠIĆ.
Dobro dosao Predsjednice Josipovicu, dobar i prijatan boravak u najljepsoj zemlji na dunjaluku Bosni i Hercegovini, zemlji svih njenih gradjana. Treba zauvijek rascistit problem terminala u Plocama, sta se o djesava u posljednje vrijeme, Harise, Zeljko, Zlatko mal o tome sa G-om Josipovicem...Taj Terminal je mnogo vazan al pare su nestale, 150 000 000, dje su odleele, u Dubrovnik ili Sarajevo?
Sirovino jedna, idi čuvaj ovce na planinu, necivilizovani stvoru!
Dobrodošao predsjedniče nama susjedne države, koji će vjerujem biti objektivan i poštovati BiH kao državu, te da neće huškati Hrvate protiv domovine u kojoj žive, maka i Hrvatsku osjećali kao domovinu. Poštujte nas i mi ćemo Vas!
dobrodoshao presjedniche i istinski prijatelju BiH. moram reci da je Josipovic jedan od normalnijih politichara koji su se pojavili na ovim prostorima posljednjih godina.