Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........zaboravio si reći slijedeće........samom sebi i svojim sljedbenicima........
jel to prica onaj lik sto je domacu proizvodnju htio zastiti na taj nacin da se mesni proizvodi mogu kupovati samo od njega :)
Ne ne pogrešno si protumačio... ovo priča onaj lik koji je državnim novcem platio glasove svojim glasačima u vidu poticaja pa ih dirtektno priprema za nove poticaje. To je lik koji je preko reklamne kampanje "kupujmo domaće" uzeo sijaset para...valjda mu Vahid Hećo šapnuo kako se to radi jer je isti pred kraj mandata "izreklamirao" Elektroprivredu BiH po bilbordima i časno se oprostio od fotelje.... Koja smo mi komedija od "društvene zajednice"...
rekla sam ja da je urednik klix-a u ovoj ublehačoj stranci.....i da ga ovi fantomi plaćaju od poticaja !!!!!!
moj glas je na cijeni od 1000 KM ni feninga manje!!!
je li ovo onaj maneken sta reklamise kupujemo domace. ohladi malo neces vise moci kupiti glas za 100 km koje nikada ne das.
naravno da daje ali onima koji skupe mnogo više od jednog glasa i donesu zk-izvod da imaju zemlju na sebi ili bilo kome i hop lova od poticaja dolazi na račun !!!!!
Ovaj ko nadrogiran.
a glave!
Koje teleće face
Boze dragi,hoceli nama ikad svanuti,da se rijesimo ovih nasih ludaka..
Kako ovi Lijanovići imaju familijarno odvratne face, pa to je čudo jedno. To samo rođena majka može da voli.
naslovnica, a.... alma čardžić...... :-) nemoj zezati !
E što ovog lika ne volim vidjeti, čudo jedno! Poticaji za svinjogojstvo, fino, fino...
lopov