Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam dobio 800 maraka poticaja od tvoje stranke samo što sam bio nalisti i izašao na glasanje. Nit imam krave niti znam kako pčele izgledaju. Koliko pravih seljaka će biti zakinuto. A onih 700 maraka što ste tražili da vratim u kešu u vašu centralu ćete dobiti od šake do lakta. Kakav lopov i prevarant. Lagumdžijin pulen.
herzog 08.06.2012. u 21:04 hercegovina hercegovcima,HERCEGOVINA HERCEGOVCIMA,puno pozdrava iz HERCEGOVACKIH DRINOVACA Pozdravi Marijanu iz Drinovaca dobra je
E moj Tupane i lopovcino. Radujem se dana kada ce objaviti da ste ti i braca na robiji, zbog visemilionske pljacke i prevara raznoraznih. A utvrditi ce se i da su vam ruke krvave. Nece vama braci Lojavoj biti veselo medju onil likovima u KPZ Zenica, koji su jako zeljni takvih \"njeznih\" a priglupih jadova.
Kupi prnje, noooogaaa
Kod nas su inace politicari katastrofa,najblaze receno.Vidi se da su fakultete sa kojima se prse pokupovali.Kad ovaj lik ili njegov brat progovori treba mi prevodilac da shvatim sta pricaju.Kao i kad prica onaj soson koji ce se pozabaviti sa koruuuuuuupciju,onaj iz gore nam pardon bolje nam buducnosti koji ga je i dovuko tu.J..o ih onaj ko im pokaza put u Sarajevo.
HRVATI I BRACO SRBI, PODRZIMO SDA DA OSTANE U VLASTI ! LAGUMDZIJA, USTA.SA I LOJAVI CE USKORO U PROSLOST A LOJAVI BI MOGAO I NA ROBIJU !
gloopavi ides u KPZ zenicu ....lopofchino s telecom glavom
Pogana lopuza kao i Lagumdzija koji ga dovede na vlast.
A pljačkaši i atentatori Lojanovića u svojoj fukciji skupljanja još kojeg milijuna iz državne hazne. Sreća pa je kanalizacija dovoljno široka da uskoro otpolivaju niz nu kao i sva ostala g o v a n c a. Oni pravo KP Zenica, akoboda!
hercegovina hercegovcima,HERCEGOVINA HERCEGOVCIMA,puno pozdrava iz HERCEGOVACKIH DRINOVACA