Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDIM POJAVLJUJE SE UIME POLJOPRIVREDNIKA SBK JUNUZ ZEKOTIČ KOJI NEMA NI OVCE , A STALNIO JE DOBIVAO POTICAJE, ZNA SE DA JE BIO U LIJANOVIČEVOJ STRANCI, A SADA KO DA VIŠE, GAD I NEPISMENI KRKAN KOJI POKUŠAVA NEŠTO URADITI , ALI KAO I OSTALI NEPUSMENI, TO IM PROPADA, SAD OPET ZASTUPA ONU STRANU KOJA GA JE PODMITILA. OTKUD DA SE ON PREDSTAVLJA U IME POLJEPRIVREDNIKA SBK.? KO GA JE TO IZABRAO? SAM SE PROGLASIO. DOĐITE PA PROVJERITE ČIME SE ON BAVI. TAKVA JE VEČINA ONIH ŠTO SU DOSLI BRANITI INTERESE POLJEORIVREDNIKA, POLITIČKI ILI BOLJE REČI LAGUMĐIJININ I RADONČIĆEVI PLAČENICI. ISTO KAO IU U GRASU.
"Oni su tražili da razgovaramo o programu poticaja za 2012., a razgovarati o nečemu što je prošlo nema smisla jer se to ne može promijeniti" - ma da nema smisla, bitno je da je bilo smisla kada se kralo
Većeg lopova i lažova od tebe nema
Ne dobih ja nikada onih obećanih 100 KM u zamjenu za glas, sve je laž vezano za vas Lijanoviće
Hoces opet obecati nesto sto ne mozes ispuniti?
pismeni nalog je poslan prema Ministarstvu da se ova sredstva isplate poljoprivrednicima, te je ovaj problem bio na dnevnom redu sjednice Vlade FBiH gdje se o tome i očitovalo i doneseni su određeni zaključci.
Sve što je upućeno iz kantona prema Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, a odnosi sa na poticaje za ostvarene proizvodnje, mora biti isplaćeno u najkraćem mogućem roku
Premijer Nikšić je naglasio da svi uredno obrađeni zahtjevi za poticaje namjenjene proizvodnjama, koji su poslani iz kantona, moraju hitno biti unijeti u sistem plaćanja od strane Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, kako bi sredstva došla do onih kojima su i namijenjena.