Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba naci jos ovakvih koalicionih partnera i hrvatski problem u bosni ce biti rijesen ! zivio, Lijane !
bio je jedan intervju s jednim od ovih lijanovica, gdje se hvali kako ga je mati rodila medju ovcama negdje u brdu i kaze, pupcanu vrpcu nije imala s cim da odreze, pa je uzela dva kamena i veli odsjekla je pupcanu vrpcu metodom "kamen od kamen". eto, kud ces dalje.
........pošten čoek, nema što.......vidi se na faci........
Treba to sve spaliti...skupa sa Lijanima
Cist primjer kako mozes krasti, ne placati radnike, drzati ih neprijavljenje, kenjat o privredi non stop, a subvencije podijeliti familiji i prijateljima, iskoristiti reklamu kupuj domace za svoju kampanju, i i dalje hodati slobodno. i na to sve nam se izruguje bacajuci ovake supljake. i ovakvi me pozivaju da ostanem u Bosni. neka hvala
kradom za boljitak
Koji cigan treba biti da pričaš o tim ljudima... Ali, ljudi dragi, ne bih u svoje ime govorio ali kada vas je toliko zakinuto ostalo što i vi niste nekoga 'zakinuli'.
jesul to oni radnici koje je on otpustio....