Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Glavnog krivca za aktuelni, već duži, period stagnacije bosanskohercegovačkih političkih prilika treba tražiti u partijama, dominantno bošnjačkim, koje su 2006. godine zaustavile aprilski paket promjena, izjavio je danas u Sarajevu Mladen Ivanić, predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), kao gost uvodničar na redovnoj nedjeljnoj sesiji asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99.\" Nek si i ti jednom nesto pametno reko. Hvala bogu da si i ti konacno prepoznao krivca za slo Srpskog i Hrvatskog naroda koje ih svaki dan snalazi.
zasto bi ukinuli?..Pravo i volja srpskog naroda je da postoji Srpska!
@Srbine,Pavlovici su iz bosanske dinastije,zapamti dobro,Pavlovici.
Pogledaj na stari grb Sarajeva, koje se nekada zvalo Vrhbosna, pa ćeš vidjeti da je grb Sarajeva, u stvari grb porodice Pavlović. Osim toga, zgrada skupšitne, vlade, čitav kompleks bivse \"Titine kasarne\", u stvari sve od Dolac Malte i Skenderije je uzurpirano zemljište SPC, kao i zgrada Ekonomskog fakulteta na Čaršiji. Kad se tako borite za imovinska prava, zašto onda konačno ne ispoštujete pravo SPC na sopstvenu imovinu, što je u svakoj zakonitoj državi neprikosnoveno. Da si malo pametniji znao bi odakle potičes i vratio bi se starim korjenima. Ne bi se poistovjećivao sa nekim divljacima, koji trenutno žive u XIV vijeku, nego bi kao i svaki civilizovani Srbin pratio Evropske tokove. Ta sopstvena \"država\" je zemlja Nemanjica i Bosne je oduvjek bila samo geografski pojam, kao i Romanija, Hercegovina, a ne neki administrativni pojam. Gdje u knjigama možeš naći pojam \"bosanski\" narod? To je isto kao da kažemo da je narod Hercegovine, Romanije ili Semberije neki poseban narod!
Da budem iskren ovaj Ivanic je u biti najvece zlo gore i od ovih na vlasti,covjek ne zeli u vlast cak je na proslim izborima imao i neku vecinu koja je bila pokradena i covjek se u biti prepao nit je avaza pustio nit ista,nece u vlast da se pljuje po njemu uzima lovu lopatom malo nekad nesto izusti i ciao djaci...
CEKAM TE BALYNCE JA DODJOH SA TRENINGA!..IMAS MEJL PA GLEDAJ!
ONAKO kako ste srbi umjetno nastali od strane francuza i engleza 1878 godine-isto ste i NESTALI!KOSOVO JE ALBANIJA!Poslije 10 genocida nad nama Bosnjacima-Sj.e.bacemo vas Bosnjaci a ne Svijet-to ZAPAMTITE!Vjecno cete biti nasa trecerazredna pseca hrana!
SLUSAJ COBANE..JA ODOH NA TRENING! NADAM SE DA CE PASTI ODGOVOR GDE SI U BEOGRADU SLEDECE NEDELJE.. POSTO MENI NIJE PROBLEM ..DA DODJEM I SAD.ILI SUTRA! IMAS MEJL PA SE JAVI! OK
@admiral Hehe, da da. Pa sto ne odes na Kosovo da zivis, mislim sada kad je Republjik. Hehe, a bice ti bolje tamo nego u BiH jer po tvome ima manje Srba. Samo ti pisi glupe komentare, ali nece ni SAD a ni NATO vjecito cuvati vase guzice, onda slijedi isti scenario kao poslije osmanlija. Pa da vas cujem kako placete kao one deb.ele, brka.te kurv.et.ine zvane ma.ma.re Srebrenice, hehe.
ZAMISLI KOJI TO ODGOVOR DAJES...KOLIKO IMA SRBA NA KOSMETU? IMA VISE NEGO BOSNJAKA U SRPSKOJ! JEL TI ODGOVARA ODGOVOR? IMA U NEMACKOJ VISE BOSNJAKA NEGO U SRPSKOJ IMA U AUSTRIJI VISE BOSNJAKA NEGO U SRPSKOJ.. NEGO HOCES LI SE JAVITI NA ONAJ MEJL KREZAVI DEBELI?
@srbin vidim kad kazes srbin da pored toga treba stajati jednakost sa gloopi... srbin=gloop ne stidim se, i zao mi je sto nisam Albanac, ali na Kosovu ima bosnjaka, turaka, goranaca, roma i malo srba naravno, cisto da ih ne zaboravimo da postoje, hehe...
HAJDE DEBELI DA SE JAVIS..BAS BIH VOLEO DA TE UPOZNAM POSLE UPOZNAVANJE IDE I SLIKANJE:)) E GARAVO DEBELO BALYNCE JAVI SE POSLAH TI MEJL!
Moze se meni Ivanic svidjati ili ne svidjati, ali je u pravu sve sto je rekao
Pa dajte onda taj referendum, pa da vidimo. Pokusajte...
BAS PRE NEKI DAN SAM ZAPYSAO JEDNU DZAMIJU U BIJELJINI...NIT HODJE NIT MUSLIMANA...ZA PAR DECENIJA IMA DA ZAVRSI KAO MAGACIN..A TEK ONA U TREBINJU:))))...AHAHHAHA MISLIM DZABA SKRKASTE PARE..NIT MUJA NIT EZANA..AL DOBRO! ZAVRSICE KAO I ONA U ZVORNIKU SA MUNARE IMA SRPSKI BARJAK DA SE VIJE! BALJO DADOH TI MEJL...AJ SE JAVI...DA UTANACIMO DRUZENJE U BGD.NADAM SE DA NISI KREZAV!
@admiral \"porijeklom sam s KOSOVA\" Hahahahaha, pa sto ne kazes da si siptar, ne mora da te bude sramota.
jel to ona vojska koja je poznata po klanju baba i beba po kravicama?? e ta vojska sad gnoji livade u potocarama!