Komentari (490)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
frajer neodoljivo podsjeća na vepra
a ti os postrojio
Nemoj ponizavati vepra, divlje svinje su ukras nasih suma.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A paralelizam nije izvođenje vojske iz kasarne, paralelizam nije referendum, paralelizam nije najava referenduma o otcjepljenju, negiranje BiH, negiranje genecida...to su se oni samo šalili...samo se krivci boje istine, zašto tolika drama ako Srbija nije učestvovala u genocidu...
Prema Tarabićima riječ Srbin u znači "rob Sotone" – onaj tko je okrenuo lice od Boga i vezan je isključivo za materijalnu stvarnost i „međusvijet“ magije, duhova i demona Dobrica Ćosić: TEMELJ SRPSKOG IDENTITETA JE LAŽ
Mrs krme smdljivo.....
Paralelne strukture pored Dodika i Covica!? Ne postoje nikakve "paralelne", postoje samo legalne i nelegalne, ustavne i protivustavne.
Od jednog savjetovanja i odluke koja nema nikakvu pravnu moc, pravljenje cirkusa samo je nastavak pravljenja kavge medju ljudima i skupljanje politickih poena. Ovo gledamo od Dejtona, vec 25 godina, Ivanicu!
pa gdje je ono dok je mene u predsjednistvu revizije nikada nece biti
@1Subara jest e ali kad je originalna tuzba podnijeta,ustav BiH je bio malo drugaciji
Kriza u BiH je počela otkazivanjem posjete Tomislava Nikolića zbog Nasera Orića Druskane, kriza u BiH je počela kada se srpski narod u BiH prikljucio tajnim i ilegalnim pripremama agresije organiziranim u Beogradskim centralama sa ciljem istrijebljenja komsija, rodjaka, brace Bosnjaka i Hrvata u BiH, a kako bi se stvorila jednonacionalna teritorija u BiH koja ce se moci nazvati Srpskom. Pardon, Republikom Srpskom. CETNICKI ADVOKAT, lazov, to si ti.
bravo za komentar kriza je pocela negdje 1991
@potocari, 1989 na Gazimestanu, kada ih je vecina poskidala petokrake i natakla kokarde.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
srbi najvise mrze pomisao da Bosna uopste postoji
Serem se na vaš ustav,usrane države koja su vam puna usta a i sami ga ne poštujete
Bošnjaci uz pomoc turske mogu zauzeti rs i hercegovinu za najviše dva dana,imaju oružje,brojniji su,srbi nemaju teško oružje,hrvati su malobriojni,zauzeti zgradu vlade rs u banja luci,prema driini uopšte nema toliko srba da bi pružili otpor,u hercegovini samo bi mostar bio problem,naravno ne činiti zločine.
moze li hladna kurceva glava hahahhaha
ima covjek pravo prvo je trebalo referendum raspisat haaaaa haaaaaaa
hladna da al konjska ne sikter konju
hladna da al konjska ne sikter konju
Paralelne strukture sa agresorskim namjerama je napravio R Karađić po kojima se RS u okvirima BiH u milimetar ponaša i kojeg ste za svetog proglasili.
Ja sranja na Balkanu😄