Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bla bla bla valja vama genocidasima prihvatiti jos tezih cinjenica pa se malo pripremite / izvjezbajte Ivanic toliko uvelicava ovo da nije svjestan kako ce to sve prevazici jer je rezultati objavljuju to nemoze osporiti, ovo je sve veliko srpska napuhivanja da se pokaze ko veliki krmak (a stvarno lici) nema nikakve konkretne politicke strategije pa onda ko Dodik prijeti i ucjenjuje Popis nije politika Mlado, vec struka koju pravo obavezuje a politika provodi i prihvata
@shomi1 za razliku od vas koji i dan danas velicate genocidase, mi smo svoje koji se nisu ponasali mo moralnom standardu i tokom rata odmah sankcionisali a ostale predali pravu i haagu. Ali hajmo se i tu prebrojati pa da vidis koliko vas genocidasa ima a koliko nasih koji su i osudeni, osudeni su za samar vojnog zatvorenika Istina je ocigledna, ne uspjeva vam projekat izjednacenja genocidasa za zrtvama, vi sebi odugovlacite )kao sto ivanic sa popisom radi) ono neizbjezno
Postoji zakon o popisu stanovništva,taj zakon je djelo šjor laktašenka i njegovog ganga u Parlamentu BiH,zakoj je prošao sve filtere,ZAKON ako je prekršen postoji sud koji će o tome odlučivati.Ne postoje kompromisi poslije donošenja zakona.manji BH entitet je ogrezao u kršenju ljudskih prava,ova ujdurma je samo pokušaj da se i ono malo preživjelih nesrba izbrišu sa spiska,pa to nema ni obraza ni srama. DANAS PONOVO OTKRIVENA MASOVNA GROBNICA U ZVORNIKU
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prc!!! Metodologija obrade podataka je ucinjena po preporukama EU, tako da mozete qrcu lajat da je neko izmislio podatke samo da vas zayebe. Ali, kao i inace, Srbi su uvijek zrtve :'((((
Dosadni ste, i uz to jos ste i manjina
malo vas je al ste govna
Preglasavanje je osnovni princip demokratije, ko dobije više glasova taj darači u narednom mandatu. Kada bi se tražio kompromis za svaku sitnicu države bi propadale, tako da ta politika kompromisa između tzv. tri BiH naroda je ubleha da je nema veće... Zna se kome i kako odgovara taj vaš kompromis - ako su osnovna prava svih naroda u BiH zagarantovana ustavom, šta se ima tu još tražiti? Koja prava su oduzeta Srpskom narodu objavljivanjem popisa? Pravo na čiste teritorije, pravo na fašizam?
Na zalost ovaj popis srpski politicari koriste da zatezanjem dobiju neke druge povlastice. Dakle nikako nije bez razloga sto oni rade. Cjela politika u BIH se moze rezimirat sa jednom prostom recenicom kako Balkanski seljak razmislja: ZATEGNI , DA DOBIJES DIO MEDJE KOJA TI PO PRAVU NE BI PRIPALA.
Mladene,sto si se ti pomamio sada??? pusti da sve tece svojim tokom,sjedi i cekaj rezultate,kao i ostali... Sramota Mladene u tvojim godinama.... BRUKA!
Istovremeno svaki srpski funkcioner na bilo kojoj poziciji i u bilo kojoj instituciji pamet mora da crpi iz Miletovog dupeta koji je isto tako konektovan na Vučića&Nikolića, pa je sad njegovim stopama krenuo i ovaj Ivanić, i to je u redu??? Gdje je tu konsenzus sa druga dva naroda, nego u konačnici se to svede da svaki Srbin ima da radi šta mu BG naredi ili ide s ovog svijeta.
au brate koliko si glup
Jest bilo razgovoraDobio čovjek upozorenje da se drži važečih zakona inače ..........i čovjek postupio po zakonuU čemu je problem.Ako nije po zakonu presavi tabak i na sud niko te ne sprečava Al pošto i sam znaš a je po zakonu a ne željama srba ne isplati se još tamo blamirati.