Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, baš sam neki dan nadošao na isto to dok sam bio pod tenzijom u zahodu. Aggghhh...
Pravoslavni i katolički Bošnjaci su krajem 19. vijeka izdali svoj bošnjački identitet i postali sluge Srbima i Hrvatima. Zbog tog robovanja drugim nacijama uvezeni su problemi u BiH.
Ma šta je kao član Predsjedništva za ovo vrijeme mandata URADIO, a da je dobro za ovu državu ! Možda je naučio da postroji vojsku ! Obradovao se novom službenom autu ! Pisao Međ. sudu protiv svoje države..... i sve je to pomoglo da onih 500.000 nezaposlenih se osjeća BOLJE !
🐷
da su Hr i SRbija podijelie Bi H rijec , termin regija nikad ne bi nastao niti bi se koristio. Kada cujem rijec ,,regija,, iz usta ovakvih krmadi odmah znam sta misle i porucuju izemdju redova a to je : hajmo se ujediniti ponovo u Jugoslaviju hajmo opet napraviti JNA cije ce oruzje pripasti nama , hajmo opet u karadjordjevo referendum i da vas jos jednom genocidesimo. ZAUVIJEK
eto problemi i vjetar i kisa.. Malte i Cipra i Grcke uticu na BiH . A problemi BiH genocid , etnicka ciscenja, logori , masovne grobnice, masovna silovanja , ubistva djece ... ne uticu ni na koga. Cak ni na izvodjaca radova .
Pitanje za Mladena: Koliko si koštao RS i BiH zadnjih 10-15 godina, a koliko si stvorio? Koliko vas je takvih Mladene? Ni kilogram bilo čega niste svojim rukama stvorili.
I tebi dolazi kraj, završio si karijeru. Izbori 2018. odnijeće ogromne količine smeća sa političke scene.
Naravno i to naročito oni iz komšiluka i iz susjedstva.