Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidasiiii mozete blokirati i Hag ako hocete opet ste genocidasi, ubijali dijecu samo zbog vjeroispovjesti pu mamu vam genocidnu ...
@Zomeli Genocida nije bilo.
@Crainer, lijepo je vjerovati u svoje lazi
Predlazem da dijaspora osnuje fond iz kojeg ce se po povoljnim kamatama posudjivati novac Federaciji BiH kako ne bi morali posudjivati od MMF-a i time ugasiti svjetlo RS-u.
Svaki narod ima svoju dijasporu.
@Rapsodia. samo naša dijaspora ima narod :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Srbi vode dvosmjernu politiku .Kako će samo jedan narod odlučivati o radu državnih institucija. DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
@craiber bolesnici definitivno , nema pomoci ...
Hej providni,ma kome ti Muda za Bubrege??Tuzba je podnesena kad se desavao Genocid od strane srbije 92-95.Ma ko ce tebe za sta pitati?Covjek ti fino kaze da je sve po zakonu i da se nomoze osporiti RE-vizija(ako znas sta ovo znaci)...A to da ti branis Bosnu ma nemoj nas braniti molim te..A to sta ce te vi raditi to je vasa stvar.Kad si se usprotivio za djecu u genocidnoj sto nemogu uciti svoj jezik,kad si reko da kacavenda noci inat crkvu iz dvorista Nane Fate i kad?kad?mnogo toga kad??
mladene krme debelo vlasko
Idel' dobro ta zabrana bosanskog u rs-u ?
IVANICU TI SI SLUGA DODIKOVA
Mic po mic, sjede Ivanić na Dodikov klin(ac)!
GRS genocidna republika srpska
@laser008, ne brini iselice se sama
@EdinI , a vec krizirate, napljackano se potrosilo a golorukih u komsiluku vise nema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ebem li ga, kada te vidim na tv kao da se pojavi svinja.
Gico ša se ti imaš izjašnjavati ti si genocidni političar iz zločinačke i genocidne tvorevine, bolje bi ti bilo da nađete mogućnost kako da se ukine zločinačka i genocidna tvorevina jer je ta tvorevina vaša slika vašeg ponašanja i slika vaše prošlosti.
Kojom logikom uopce treba da se pitaju političari iz rs-a o reviziji kada je republika srpska nastala na genocidu pocinjenom od tih istih srba?
@1Subara Bar čitamo...
@laser008 Pa vi i onako ne priznajete BiH.U čemu je onda problem? Nazalost toliko ste zatucani da ne znate ni čiji ste ni gdje pripadate pa jucer hocete da ste dio srbije a danas ste Bosna :)
Ivanic kaze: ”… čudno mu je, sve što se dešava u našoj zemlji posljednjih dana, posebno u kontekstu priča kako on brani Srbiju.” Ma jok on brani BiH i Bosnjake. To je podvaljivanje Ivanicu. Ivanic dalje kaze: ”da bi oni koji se već prave intelektualcima trebalo da podrž njegov prijedlog da se u Predsjedništvu BiH priča o reviziji presude.” Da bi je ti Ivanicu mogao blokirati. Vrlo ste prozirni, nadam se da imamo bolje intelektualce od tih koje vi prizeljkujete.
Gdje su ti oni konkretni potezi, sto rece prije neki dan...😂😂😂
Samo da Srbija plati ratnu ostetu,druge pravde nema....
"Ja kao čovjek koji predstavlja BiH" jel se ovaj zayebava?
@Boba70BG uskoro je i to gotovo hvala bogu