Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno smo jadna država sa ovakvom pozicijom i opozicijom. Kako se smije javljati ovaj Ivanić, pa on je najveći cirkus pravio sa onom svojom famoznom ostavkom. Budala podnio ostavku ko fol nesmiju iz SDA potpisati, Kad ono još veća budala Terzić potpisa i postavi VD. Pa Ivanić neda ključeve pa.... Ma cirkus smo od države i eto !
Ovaj Srboljub Tihic, inace predsjednik Srpske Demokratske Akcije (SDA), prije SAMO nekoliko mjeseci, dok je on bio u vlasti i u foteljama, i dok je on bio dio tzv. Platforme, govorio je tada zajedno sa laktaskim nacional-fasistom Dodikom kako bi trebalo odgoditi lokalne izbore za 2014 godinu, zbog toga sto para nema. A sada posto vise nije u vlasti on navodno vidi izlaz iz krize u vanrednim izborima. Vidite po ovoj izjavi koliko Srboljub je gladan fotelje, izgubio je sve sanse za vlast pa pokusava novu sansu napraviti novim vanrednim izborima. Posrbica Tihic mora da shvati da je skinut pucem naroda 2010 godine zbog toga sto je oborio reformu policije sa Dodikom u Aprilskom paketu i pristao u oblandi borbi za \"dogovore i kompromise\" da entitetske policije. U Prudu u novembru 2008 godine je rasturao BiH i stavio svoj potpis na otcjepljenje genocidne tvorevine.Eh pa neces dobiti vanredne izbore posrbico, tvoja politicka karijera je gotova, a na lokalnim izbora SDA ce biti proslost..
Stid me je sto sam bio član SDA. :(
Jok eto ti ćeš donijeti nešto konkretno !
SAMO SE RIJESITE LOPOVA IZ SDA I RIJESIT CE TE SVE PROBLEME..ONI SU TI KOJU GODINAMA SVE KOCE I NEDAJU NAM NAPREDKA!!!
SDP SNSD HDZ KANCER ZIVI KOJI RAPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU JEDE ! LAGUMDZIJA DODIK COVIC tri srbina genocidasa ! Dodati i SPIRIC on je NAJOPASNIJI I NAJPRERFIDNIJI !
Ako se njih 5-6-7 sastaje i odlučuje onda se pitam šta radi Parlament BiH i Vijeće ministara BiH. Da možda nisu na produženim kolektivnim godišnjim odmorima !? Kad god pročitam komentar gosp. Ivanića - zabrinem se. Sve što prorekne ispuni se.
treba se rijstiti kocnicara iz SDA i dogovr ce brzo biti
ne znam sta ce tu i dalje tihic kad je prekrsio dogovor o budzet i sam izasao i koalicije, a jos i dalje nastavlja sa blokadama